search

Acuarela Bufet

posted on
May 11th, 2015
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
0 comments

In urma cu doi ani va povesteam de Acuarela, astazi va invit sa aruncati un ochi in Acuarela Bufet

L-am vizitat, l-am testat, mi-a placut! Acuarela Bufet este genul acela de loc care iti incarca bateriile, este braseria in care stai la masa si te trezesti zambind din senin si nu-ti dai seama de ce. Apoi pui zambetul pe seama decorului, caci in fiecare colt te-ai uita, imposibil sa nu zaresti o piesa de mobilier sau o decoratiune altfel… Avem o cada transformata in canapea, tacamuri pe post de cuiere, o masa cu scaune lipite pe tavan, lighean pe post de chiuveta, oale transformate in oglinzi si sigur am uitat cate ceva.

In plus, mancarea este delicioasa ( eu am ales un guacahumus de toata frumustea)! Bucătăria prepară rețete sănătoase, gustoase și cu un aport energetic consistent, numai bune pentru stilul de viață agitat în care toată lumea își desfășoară viața.

Bufetul este deschis de la ora 10 dimineata pentru ca micile trucuri gastronomice să poată oferi aportul de vivacitate și energie pentru întreaga zi. Meniul conține un ghid complet pentru un stil de viață alert, dar sănătos, cu mici delicii de clătitărie, breakfast, burger bar și soup bar.


Amenajarea este semnată de Hello Menthol, agenția de brand engagement din micul grup din care fac parte și Plastilina, Acuarela (Polona) și Asociația Imbold.

Str. Gina Patrichi nr.3
Luni-Vineri 10:00-24:00
Weekend 11:00-01:00
01
002
02a
03
04
05
06
07
08
09
09a
010
011
012
013

Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply