search

Camembert la cuptor cu fistic si capsuni marinate

posted on
April 14th, 2016
written by
Raluca Ioana Cohn
category
FOOD, LEISURE
comments
0 comments
deschidere

Cand vine vorba sau ocazia sa pun mana sa gatesc, ma dau in vant dupa retetele simple si rapide. Cu acest Camembert la cuptor cu fistic si capsuni marinate nu am cum sa dau gres!

“Trebuie sa recunosc ca nu ma pot opri din mancat capsuni, de cand au aparut primele, anul acesta. Inca ma mir ca am avut noroc sa prind numai din cele bune. Adica nu din cele cu gust de castravete, sau gust deloc. Si inca nu au aparut cele de gradina. Atunci sigur se complica treaba. Pana una alta, deja am apucat sa fac cateva deserturi, salate si alte traznai, evident cu capsuni. Ultima astfel de traznaie este foarte usor de facut si a fost atat de buna ca nu aveam cum sa nu o impartasesc cu voi.

Veti avea nevoie de:
1 roata camembert 250g
200g capsuni
3 linguri otet balsamic
2 linguri sirop de artar
putina sare
putin piper
o mana de fistic

Pana sa puneti branza la cuptor, taiati capsunile in felii si puneti-le intr-un castron. Amestecati otetul balsamic cu siropul de artar, sare si piper si turnati compozitia peste capsuni. Lasati-le sa stea la frigider macar 30 minute, iar intre timp pregatiti branza.
O scoateti din ambalajul de hartie si o puneti la loc in cutia ei. O perforati cu un cutit ascutit si o umpleti din loc in loc cu fistic. Apoi, o puneti la cuptorul incalzit la 180 C, intr-un vas termorezistent, aproximativ 15-20 minute.
Cand e gata, puneti pe deasupra ei capsunile marinate, inca niste fistic si o mancati cat e calda cu o paine buna.”

interior
Text, reteta si foto: Raluca Ioana Cohn

Sonoro Conac

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply