search

CONCURS: Peroni Cucina & Design workshop/ INCHEIAT

posted on
February 10th, 2015
written by
Sanziana
category
CONCURS, LEISURE
comments
6 comments

Se prea poate ca aceasta sa fie saptamana concursurilor pe Visuell. Azi am deosebita placere de a va anunta ca cinci dintre cititorii mei ( imi place mult cum suna) pot deveni “cursanti” ai workshop-ului de Cucina & Design gazduit de Peroni la inceputul lunii martie.

Eu una m-am obisnuit deja cu minunatele idei prin care Peroni reusesete sa transmita de fiecare data ca nu este doar o bautura, ci este un stil de viata, un stil frumos de viata. Anul trecut am trait experienta “The Art of Hosting” prin intermediu cinelor Peroni, despre care, daca nu va amintiti puteti citi AICI!

In 2015 povestea continua sub numele de “L’arte dell’Ospitalita”, din dorinta de a va inspira sa deveniti gazde mai rafinate pentru cei dragi. Cum banuiesc ca stiti deja ca imi place enorm sa fiu, atat musafir, cat si gazda, workshop-ul de cucina si design la care puteti participa si voi mi s-a parut o oportunitate fantastica. Veti avea sansa sa va perfectionati in arta de a deveni gazde perfecte, sa gatiti fara cusur si sa aranjati masa ireprosabil.

CASTIGATORII SUNT: Diana Goanta, Andreea Mira, Olivia Dumba, Mitzura Szellelki si Miky Gherghe

Acum sa va povestesc ce ar trebui sa faceti:

1. Sa creati propriul moodboard ( pornind de la exemplul meu ) in care sa includeti elemente de design esentiale ale unei cine perfecte. Eu nu pot concepe aranjamentul unei mese fara flori, crengi, elemente naturale in general, fara lumanari sau servete scrobite. Sunt curioasa sa aflu fara de ce nu ati putea trai voi din perspectiva design-ului…

2. Sa trimiteti moodboard-ul pe contact@visuell.ro pana pe data de 27 februarie.

3. Sa postati moodboard-ul pe pagina voastra de Facebook folosind hashtag-urile #peroni, #casadiperoni, #perfecthost si sa includeti link-ul postarii in e-mail.

Nota: Aveti grija ca imaginile pe care le includeti sa nu contina brand-uri de bauturi alcoolice si sa incercati sa construiti un mood-board cat mai curat, ingrijit.
Workshop-ul va fi sustinut in Bucuresti si nu ne putem asuma transport / cazare pentru persoane care nu locuiesc aici.

Cei 5 castigatori vor fi anuntati in cadrul acestui articol pe data de 28 februarie, iar data la care va avea loc workshop-ul le va fi comunicata personal castigatorilor.

Cam atat am avut de zis, din acest moment va urez succes si de-abia astept sa primesc ideile voastre!
interior
logo Peroni
Photos via bubbelsoda.tumblr.com, silver-blonde.tumblr.com,sunday-suppers.com

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

6comments

 • Elena - February 19, 2015 at 8:50 pm - Reply

  Ce program ai folosit pentru colajul de mai sus?

 • Olivia - March 1, 2015 at 10:17 am - Reply

  Sanziana, postezi numele castigatorilor?:) Primavara frumoasa!

 • Daniela Ungureanu - March 2, 2015 at 2:35 pm - Reply

  Nu sunt vizibile toate moodboard-urile cu upload 27 febr ending. Spatiul unde se incarcau prin tag (FB) nu este public?

  Din punct de vedere vizual, ramane obscur.

 • Daniel - March 3, 2015 at 7:28 pm - Reply

  Atunci cand ai afirmat ca pe data de 28 vor fi anuntati castigatorii si ii anunti de fapt 4 zile mai tarziu, fara transparenta si posibilitatea de a verifica pe ce baza ai facut aceste nominalizari, am senzatia ca totul a fost aranjat si ma simt inselat, mi-ar placea ca pe viitor sa-ti tratezi cititorii cu o mai mare seriozitate si as vrea sa elucidezi acest mister in privinta castigatorilor. Multumesc

 • Leave a Reply