search

Flora Danica & Copenhague Restaurants inside Maison du Denmark Paris

posted on
February 14th, 2017
written by
Sanziana
category
LEISURE, TRAVEL
comments
1 comments

Astazi am bucuria de a va prezenta nu unul, ci doua restaurante absolut magnifice din Paris: Flora Danica si Copenhague, ambele situate in cladirea Maison du Denmark!

La o aruncatura de bat de Arcul de Triumf se afla Maison du Denmark, un institut cultural deschis in 1955, a carui menire este sa promoveze artele si cultura daneze in Paris.

Flora Danica si Copenhague sunt doua restaurante cu personalitati diferite aflate in incinta institutului. Flora Danica este o braserie contemporana condusa de Chef Guillaume Leray, o braserie care celebreaza bucatarie danezea, dar care este presarata cu note sofisticate franceze.

GamFratesi (duo-ul de designeri danez-italian) a colaborat cu firma daneza Gubi, care a creat piese noi pentru acest proiect, inclusiv masa de dining TS. Noile piese de mobilier vor face parte din colectia permanenta Gubi si vor fi lansate la targul de mobila de la Stockholm.

La primul etaj al cladirii Maison du Denmark se afla restaurantul Copenhague, un restaurant ceva mai formal in care Chef Andreas Møller prepara specialitati unice scandinave.
Copenhague este mult mai sobru si ca design decat Flora Danica, este decorat in nuante inchise, culori intense si texturi diferite.
Flora Danica
01
02

03

04

05

06

07

Copenhague
08

09

010

011

012

013

Photos via yellowtrace.com.au

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

  • Sanda - February 15, 2017 at 8:10 pm - Reply

    Imi plac scaunele enorm! Cele cu verde! Ce placere sa privesti designul Danez, simplu, util, ideal!

  • Leave a Reply