search

Friday Visit with Storia

posted on
February 9th, 2018
written by
Sanziana
category
DECO, ZI DE VIZITA
comments
0 comments

Imi pregatisem intro-ul si eram tare mandra de el… Va invitam sa ghiciti cine mi-a lansat invitatia de a merge in vizite impreuna, voi va straduiati sa dati raspunsul corect, iar eu va salvam, intr-un final, si elucidam misterul!

Apoi am realizat ca inaintea intro-ului trebuie sa apara titlul, iar titlul, surpriza, include si numele noului meu companion de vizite (este foarte posibil sa nu ne rezumam la o singura cafea). Asa ca ideea mea brilianta s-a dus pe apa sambetei si acum stiti demult deja ca azi am pornit in vizita alaturi de Storia. Storia.ro am vrut sa spun…

Cum sunt o fire destul de sociabila si imi place sa imi fac prieteni noi (desi trebuie sa marturisesc ca varsta m-a facut ceva mai selectiva, ca sa nu zic dificila), amicitia mea cu Storia, site-ul cu peste 120.000 de anunturi imobiliare, ma bucura din multe considerente, iar unul dintre ele este acela ca ma pot plimba nestingherita prin tot felul de case frumoase. Cum sa nu te bucure un astfel de privilegiu?

Concret, prima vizita a fost intr-unul dintre apartamentele ansamblului rezidential Lighthouse Residence. Inainte de a ajunge aici, nu stiam foarte multe, vazusem cateva imagini si citisem ca: “Lighthouse Residence ofera locatarilor o locatie excelenta, imbinand inalte standarde de calitate si finisaje premium cu elemente tehnologice oferite de conceptul “smart house”.

Denumirea complexului se reflecta in arhitectura cladirii. Aspectul ei interior si exterior ofera locatarilor multa lumina si implicit mai multa caldura.Dezvoltatorul proiectului, impreuna cu echipa de arhitecti si designeri, au pus accentul pe functionalitatea spatiilor locative, astfel toate apartamentele sunt decomandate, insotite de anexe generoase: parcare subterana, spatii de depozitare, gradini la parterul cladirii si terase pentru cei situati la etajele superioare.”

Si am ajuns, cu ajutorul celor de The Concept, in acest apartament . Cam frumos, nu? Cum eu nici nu am implinit bine un an in My Dream House, nu va voi spune ca ma mut (desi nu exclud ideea ca s-ar putea sa ma apuce cheful intr-un viitor mai aproiat sau indepartat), dar poate sunteti voi in cautarea casei de vis si Lighthouse Residence va face cu ochiul, cine stie?

Eu m-am simtit tare bine in aceasta zi de vizita, am zabovit chiar mai mult decat imi imaginam, am baut si cafea (desi nu exista un proprietar care sa ma invite la povesti), acum e randul vostru sa dati o raita prin locatie, sa va faceti o parere si sa reveniti cu impresii. Va doresc vizionare placuta!
01

01a

02

03

04

05

06

07

08

09

010

011

012

013

014

015

016

017

018

019

020

021

022

023

Fotografii de Catalin Georgescu
Styling: by me, beautiful objects from Design&After
The Concept Real Estate Advisers, Lighthouse Residence

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply