search

Gateste in still italian cu Peroni

posted on
May 13th, 2015
written by
Sanziana
category
CONCURS, LEISURE
comments
0 comments

Va mai amintiti de frumoasa experienta pe care am trait-o la workshop-ul Peroni de cucina & design? Pentru mine, amintirea este inca vie, la fel si sfaturile, sugestiile sau ideile pe care le-am primit in acea seara. 

Nu, nu o voi lua de la capat cu povestea, altceva as vrea sa va spun astazi. Sa va dau cateva cuvinte cheie? Bineeee… Peroni, bucatarie itelieneasca, Chef Radu Dumitrescu si concurs! Ati ghicit?

Da, este vorba de un nou concurs, care se desfasoara sub numele de “Gateste in stil italian cu Peroni”! Despre ce este vorba? Chef Radu Dumitrescu a reunit cele mai importante lucruri specifice bucatariei italiene (calitatea ingredientelor, sinceritatea preparatului si eleganta prezentarii) in 5 preparate delicioase: Risotto cu hribi, mazare si rosii uscate, Paste siciliene, Paste cu ton, mango si bresaola, Briosa cu ciocolata si branza de capra si Plating si pairing de mezeluri italienesti.

Imi imaginez ca si voua va este la fel de pofta cum imi este si mie in acest punct al povestii.  Dar sa revenim la mecanismul concursului! Avem cinci retete delicioase si tot ce trebuie sa faceti voi este sa o votati pe cea care va face cel mai mult cu ochiul! Eu am decis… Risotto-ul cu hribi, mazare si rosii uscate se va prepar cat mai curand in mica mea bucatarie. Votul se petrece AICI!

De votat, puteti vota pana pe data de 16 mai, iar de castigat, puteti castiga unul dintre cele 10 pachete de ingrediente de la I Regali di Francesca (fiecare pachet contine ingrediente italiene, prerfecte pentru orice tip de preparat: Parmigiano Reggiano DOP, Speck, Tagliatelle cu Ou, Ulei de Măsline Extravirgin “Marasca” DOP, Sos de Roşii cu Busuioc – BIO) si un six pack Peroni, 0,33 l.

Cam atat am avut de zis, mai am doar de studiat prepararea retetei mele favorite si apoi pot pleca la cumparaturi! Am deja hartia si pixul pregatite…

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply