search

L`Eclaireur concept store, Paris

posted on
October 12th, 2012
written by
Sanziana
category
TRAVEL
comments
0 comments

Din categoria Concept Store-uri pe care nu avem voie sa le ratam in plimbarile noastre prin Paris,  L’Eclaireur  se afla cu siguranta in top trei, poate chiar primul. 

Unul dintre cele mai spectaculoase spatii in materie de design, un magazin in care moda si decorul se imbina spectaculos.  Armand Hadida si sotia sa Martine au deschis cel dintai concept store in 1980 pe Champs Elysées, devenind si primii distribuitor al brand-urilor Gir­baud, Prada, Hel­mut Lang, John Gal­liano, Ann Demeule­meester, Dries Van Noten si Mar­tin Margiela in Franta.

Azi Parisul gazduieste  sase sau sapte (nu sunt convinsa ca am dreptate) magazine L’Eclaireur si un restaurant, toate in locatii selecte. Le puteti admira pe fiecare in parte AICI!

Eu am ales sa va prezint concept store-ul din Rue de Sevigne. Designul ii apartine lui Arne Quinze, care spunea in 2009, la inaugurare, ca “acesta nu este un magazin. Este o experienta, o intentie hranita cu emotii, povesti, amintiri. Ca o poveste in care sper  ca fiecare sa se regaseasca macar putin”.

40 rue de Sévigné

Paris 03
Luni-Sambata: 11am to 7pm

leclaireur.com

leclaireur.com

leclaireur.com

leclaireur.com

leclaireur.com

leclaireur.com

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply