search

Muura Steakhouse in Cluj

posted on
March 6th, 2015
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
3 comments

Din cand in cand, postarile mele sunt dedicate unei persoane dragi. De cum am aflat de Muura Steakhouse m-am gandit la A, care nu doar ca locuieste in Cluj Napoca, dar mai este si un carnivor convins. 

Asa ca, draga A, pana ajung eu din nou in minunatul Cluj ( sper ca in curand), te rog mult sa te prezinti pe strada Franklin Delano Roosevelt nr.2 si sa-mi povestesti ce ai ales din meniu si daca ti-a placut!

Pana atunci, eu raman in fata fotografiilor, ma uit la design-ul interior ( ceea ce fac oricum de fiecare data), la detalii si trebuie sa spun ca imi place ce vad!

” Steakhouse-ul este deschis intr-o cladire- monument istoric, in imediata apropiere a celui mai vizitat loc din Cluj Napoca, casa unde s-a nascut Matei Corvin.

Stilul decorarii este simplu, cu un accent pe lemnul vechi, recuperat, spatiul aeririst cu podele din lemn, scaunele din lemn masiv, fabricate la Bucea, bucataria open -space. Decoratiunile se inscriu in tema aleasa, cu obiecte traditionale folosite la mulsul sau prelucrarea laptelui.
Iar numele localului este inspirat de o bivoliță ce a apartinut bunicilor proprietarului, un animal ce i-a insotit copilaria si adolescenta.

Meniul este tipic pentru un steakhouse, cu carne de vita de cea mai buna calitate -black angus argentiniana si chianina- soiul originar din care se face celebrul biftec a la Fiorentina”

Str Franklin D. Roosvelt nr 2

Luni-Joi: 08:00-23:00

Vineri-Sambata: 08:00-24:00
1
2
3
4
5
6
7

Fotografii de Catalin Hladi

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

3comments

 • mimi - March 6, 2015 at 3:23 pm - Reply

  e frumos tare, numai ca matei corvin era roman, fiul lui iancu de hunedoara, poate ati vrut sa spuneti ca era regele maghiarilor, nu regele maghiar :)

 • Vendel - January 27, 2016 at 3:41 pm - Reply

  @Mimi – sovinista mai esti, citeste putin de viata lui si de tatal lui…o sa vezi ca si de era roman, doar pe jumate. Dar nu asta conteaza, sovinismul va face ignoranti si prosti… asa ca mananca Shaorma draga, ca “vita nobila” nu e de tine ;)

 • maria huszar - March 9, 2016 at 4:35 am - Reply

  @Vendel: bine ai zis; daca si aici se pune problema ca Matei Corvin era sau nu ungur atunci ar trebui sa traim un evul mediu; ptr numele lui Dumnezeu suntem in secolul 21 pe cine dracu intereseaza ce a fost acum 500 de ani??
  Casa lui Matei Corvin este in Cluj ne mandrim cu ea si cu asta basta; este in Romania sau in alta tara cumva???

 • Leave a Reply