search

Peroni si Visuell in vizita la Diana Enciu

posted on
May 15th, 2014
written by
Sanziana
category
DECO, ZI DE VIZITA
comments
5 comments

Saptamana Peroni si Visuell, “plina ochi” de vizite, continua, iar drumurile ne poarta azi catre casa Dianei Enciu, Fashion Consultant & blogger fabulousmuses.net.

Cei care sunteti cat de cat familiari cu obisnuitele zile de vizita Visuell, sunt sigura ca nu ati uitat de faptul ca pragul Dianei l-am mai trecut o data in urma cu aproape un an. Dar cum sunt sensibila la auzul cuvantului “redecorat” ( doar v-am poftit si in vastul meu apartament de doua sau trei ori pana acum din acelasi motiv), am decis sa petrecem inca o dupa-amiaza impreuna, eu din nou musafir, ea din nou gazda.

Pentru ca ma numar printre acele persoane care ar vrea sa-si redecoreze casa saptamanal, sunt in culmea fericirii atunci cand intalnesc pe cineva care simte nevoia sa faca acelasi lucru. “Schimbarile sunt viata mea! Paradoxal! Desi ma acomodez greu cu modificarile pe care le fac in spatiul in care locuiesc, simt constant nevoia sa inlocuiesc candelabrele, sa renunt la piese de mobilier sau sa achizitionez noi decoratiuni. Cred ca spatiul in care locuiesc se schimba si evolueaza in functie de tot ce se intampla  in viata mea. Urmatoarea modificare de pe lista noastra ar fi sa schimbam apartamentul pentru un parter de casa”.

Nu cred sa existe prea multe case in care sa fi intrat si sa-mi fi petrecut altundeva timpul decat in bucatarie. Sunt aproape sigura ca am o fascinatie pentru acest spatiu ( si aici tot in bucatarie am stat), dar daca tot a venit vorba de camere preferate, Dianei cel mai mult si mai mult ii place livingul.
” Este camera in care dimineata ne bem cafeaua si ne verificam instagramul in the most cheesy way possible – unul in bratele celuilalt, in care seara luam cina rapid, inainte ca eu sa ma asez la birou si sa fiu certata ca s-a facut ora 12 noaptea si nu mai incetez cu munca si este spatiul in care simt ca sunt acasa si ca imi e bine.”

In materie de obiecte dragi sufletului ei, Diana a ales: “Tabloul realizat de mine intr-o perioada in care viata mea s-a schimbat 180 grade si care se completeaza perfect acum cu tabloul pe care l-a pictat si Otrava – se pare in acelasi moment in care l-am pictat si eu pe al meu. De cand suntem doi sub acelasi acoperis mi-a devenit foarte drag si tabloul semnat de  Daniel Balanescu – Fantoma.”

In loc de incheiere… “Imi place sa cred ca am creat un spatiu intr-atat de confortabil si cald incat sa pot spune mereu, indiferent unde as fi si ce as face, “abia astept sa ajung acasa”. “

”Mereu am căutat o casă care să mă țină în căușul palmelor ei cu egală căldură pe mine, pe persoana iubită și pe invitații mei. Casa mea e locul unde ospitalitatea caldă, dăruită natural, întâlnește surâsul și empatia musafirilor și naște Fericirea pură de a împărți.” Peroni Diario

01
02
03
04
05
06
07
08
09
010
011
012
013
014
015
016
017
018
019
020
021
022
023
024
025
026

Fotografii de Catalin Georgescu

Sonoro Conac

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

5comments

  • Raluca - May 15, 2014 at 2:10 pm - Reply

    Fara dormitor?

  • H - May 15, 2014 at 2:42 pm - Reply

    Meh…cred ca trebuia sa amani un pic vizita pana apucau sa refaca totul…e generic, bifeaza constiincios trenduri de pinterest, insa e lipsit de particularitatile alea de suflet pe care le descopar cu placere in majoritatea materialelor tale

  • Pamela Ignat - May 16, 2014 at 7:06 am - Reply

    Livingul e absolut fabulos :)

  • Leave a Reply