search

Poem Boem

posted on
June 20th, 2014
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
0 comments

E vineri dupa-amiaza, iar daca va bate gandul sa scapati de vacarmul Bucurestiului, stiu exact incotro sa va indreptati alene pasii. Numele pe care trebuie sa-l retineti ( sau sa-l notati) este vila Poem Boem din Sinaia. 

Construita in 1927 de arhitectul Toma Socolescu pentru sotia lui, vila a fost complet restaurata de noii proprietari, care au facut tot posibilul sa recupereze cat mai multe dintre detaliile originale ale casei, dorindu-si parca sa conserve spiritul vremurilor… boeme, tihnite, elegante!

Cand ajungeti la Poem Boem, pregatiti-va sa patrundeti intr-o lume de poveste, acompaniata de muzica, filme, lumanari, carafe de argint pentru luat apa de la izvor, de  o curte de basm, de susurul izvorului cu apa de munte , de cerul instelat… M-a cuprins linistea doar scriind aceste cateva randuri, asa ca ideea de a-mi petrece cateva zile aici nu poate ramane doar la stadiul de idee, trebuie sa se trasforme in realitate.

” Putem alege cum traim, iar locurile in care mergem ne ajuta sa ne infrumusetam viata.  Motto-ul  < beautiful living is a choice. We owe it to ourselves> ne reprezinta cel mai bine”, povestesc proprietarii acestei experiente unice pe numele ei Poem Boem.

 

1
2
3
3a
3b
4
5
6
7
8
9
10
11
12
12a
13
14

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply