search

Rouge Nail Bar

posted on
May 24th, 2013
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
0 comments

Ultimele doua, trei saptamani au fost atat de agitate, incat simt acut nevoia unei interventii relaxante. Miercuri m-am bucurat de un masaj cu ciocolata, azi vreau sa ma rasfat la Rouge Nail Bar, primul Nail Bar din Bucuresti. 

Pentru ca nu am ajuns inca, va pot spune doar care sunt cele trei lucruri care m-au convins ca voi trai o altfel de experienta: designul interior ( semnat Cristian Corvin), cocktail-ul Lavender Spritzer ( cocktail din flori de lavanda, portocale si lamâi cu un plus de apa minerala) si manichiura Express Hot Spiced Buttered Rum ( emolierea unghiilor în crema calda, scurtarea si pilirea unghiilor, îndepartarea cuticulelor cu micromotorul, finisarea suprafeei unghiilor, aplicarea de crema hidratanta cu aroma de tei, aplicarea de baza/oja/top coat/solutie uscare rapida (Jessica, OPI), hidratare cu ulei de cuticule).

Daca eu nu am fost suficient de convingatoare, poate reuseste echipa Rouge Nail Bar sa va starneasca interesul…

” Fie ca iti faci rezervare ori vii pur si simplu, aici este locul unde mereu vei gasi o muza ce va da culoare si rafinament unghiilor tale. Filozofia noastra este simpla: trei lucruri de care are nevoie o persoana grabita le va avea simultan, in acelasi loc – un personal atent si prietenos, cocktailuri rafinate si branduri exclusiviste.

Se ocupa de tine specialistele antrenate de profesionistii celebrului institut din Paris, Manucurist, specializat in tehnica si infrumusetarea unghiilor. Aerul parizian al locului si abordarea profesionista intregesc o experienta inedita.

Ai la dispozitie un bar chic cu cocktail-uri si cafele sofisticate ce dau un plus de eleganta serviciilor si tratamentelor. Bucura-te de o intalnire cu prietenele tale in timpul unei manichiuri sau pedichiuri ori inchiriaza locul pentru diverse ocazii, iar atmosfera Rouge va fi numai pentru voi!

Produsele naturale pentru regenerarea pielii si unghiilor, dar si masajul hot stones, sunt rasfatul unui timp frumos petrecut la Rouge Nail Bar. O selectie fabuloasa de branduri de oja, culori si texturi diferite, intampina gusturile fiecareia dintre voi, fie ca vrei sa le ai ori sa le folosesti in timpul pe care il petreci aici… Un timp ideal pentru tine si aparenta ta!”

Acestea fiind zise, va doresc ce-mi doresc si mie… Un week-end relaxant!

Calea Floreasca 133-135-137, parter
Tel: 021 233 92 02
Mobil: 0722 692 234

Interior 1
interior 3
interior 4
interior 5
interior 6
interior 7
interior 8

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply