search

The Perfect Cat Travel Bag

posted on
May 4th, 2017
written by
Sanziana
comments
0 comments

Nu stiu in ce masura va preocupa design-ul accesoriilor pentru pisici, dar mie mi se intampla destul de des sa ma mahnesc ca nu am din ce alege. 

Astazi sunt mai mult decat incantata ca studio-ul de design pentru pisici si caini, Snorhaar, a creat geanta de transport perfecta pentru rasfatatele feline! Si veti vedea ca nu este doar o geanta frumoasa din piele si fetru, este mult mai mult…

Regina Mol, de la Studio Snorhaar, explica:

“In cercetarea mea am fost inspirata de etologul olandez Niko van Tinbergen (1907-1988). El a studiat comportamentul de comunicare intre animale urmarind indeaproape si adresand intrebarile corecte inainte de a incepe sa faca interpretari.

In “laboratorul meu de pisici” am facut cercetari testand reactiile felinelor la diferite genti de calatorie, materiale si structuri. Observand o pisica, vei ajunge sa intelegi in scurt timp multe despre personalitatea sa. Doarme culcusita? Cauta mereu un loc linistit? Unde se aseaza de obicei pisica?

Pe baza testelor, am observat o serie de asemanari: pisicile au o vointa proprie si fac lucrurile fix asa cum isi doresc. Sunt curioase si iubesc locurile stramte in care sa se poata ascunde, dar in acelasi timp, isi doresc o imagine clara si de ansamblu a imprejurimilor. Acest lucru le conferă un sentiment de familiaritate. De asemenea, pisicile iubesc materialele naturale, neuniforme. Utilizand tesaturi moi ii veti conferi siguranta si incredere. Aceste date de cercetare sunt incorporate in proiect.”

Acesta sunt motivele pentru care geanta creata de Studio Snorhaar este din materiale naturale, are gauri mici prin care pisica sa poata vedea si poate fi transformata in cos de lenevit in el, astfel incat felina sa se obisnuiasca in timp cu obiectul in cauza.

Eu sunt fermecata, impresionata, convinsa! Voi?

01

02

03

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply