search

Voila Le Bistrot

posted on
July 5th, 2013
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
3 comments

Acum doua saptamani, tot intr-o zi de vineri, va recomandam un drum pana la Eclectico Studio. Daca nu ati ajuns inca, va mai vand un pont: Voila Le Bistrot se afla in curtea aceleiasi case. 

Si este atat de dragut, retras si linistit, incat din prima clipa mi-am sunat entuziasmata prietenii pentru a le spune ca am gasit locul perfect in care sa ne  povestim vietile, seara, la un pahar de vin. Pacat ca ne-am dat intalnire cu totii intr-o zi de luni, nestiind ca Voila este inchis lunea. Dar acum stiu!

 

Strada General Budisteanu, nr. 18

Marti-Duminica: 11:00 a.m. – 12. a.m.

AAM_13062013_vissuelle_0138
AAM_13062013_vissuelle_0175
AAM_13062013_vissuelle_0148
AAM_13062013_vissuelle_0150
AAM_13062013_vissuelle_0158
AAM_13062013_vissuelle_0143-2
AAM_13062013_vissuelle_0152
AAM_13062013_vissuelle_0155
AAM_13062013_vissuelle_0160

Fotografii de Andrei Alex Moise

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

3comments

  • tudor - September 8, 2013 at 2:40 pm - Reply

    Cu toata simpatia mea pentru fracezi si bistrourile frantuzesti ( ma ocup cu rancontrele francofone de la Bucuresti ), nu pot sa nu remarc ca aici se cere pentru o tartina cit se cere mai peste tot pentru o farfurie intreaga, mare si plina.
    Si chiar ca ne putem povesti vietile, dar la un singur pahar de vin…trebuie sa dam pe repede inainte….

  • Wanda - October 14, 2013 at 5:27 pm - Reply

    Buna! Motivul pentru care preturile sunt … cum sunt este destul de simplu : exista totusi o mare diferenta intre o farfurie mare si plina de cartofi prajiti si o tartina preparata cu legume prospete, paine bio si produse importate din Franta.

  • andreea - March 22, 2014 at 7:01 pm - Reply

    Acest bistro nu are nimic in comun cu un real bistro! Este inadmisibil sa se serveasca o salata imbibata efectiv in ulei – nu va ganditi ca va puteti asezona singuri salata, cu ulei de masline, sare piper, ci ea vine gata asezonata cu un litru de ulei de floarea soarelui – si legumele sa fie “trecute”, ingalbenite, deja expirate si bineinteles ca sunt de la punga! Nu merita vizita la acest bistro fiindca nu vine cu niciun fel de valoare adaugata, nici la atmosfera, nici la servicii si nici atat la mancare. Doar numele e frantuzesc, in rest o mare dezamagire!!!

  • Leave a Reply