search

1st of June

posted on
June 1st, 2015
written by
Sanziana
category
CLOSE-UP
comments
0 comments

Este ziua copilului astazi, nu-i asa?  Sa vorbim despre copii atunci, caci alt prilej mai bun nu cred sa apara prea curand… 

Pentru a treia oara in ultimii ani, o persoana foarte, extrem de draga mie se pregateste sa devina mama. Ca sa fiu mai exacta, numaratoarea inversa a zilelor ramase a inceput deja.  De azi intr-o saptamana ar trebui sa ni se arate in toata splendoarea lui ( caci e un el). Sunt curioasa, sunt emotionata si parca nu-mi vine sa cred ca in scurt timp ne vom privi ochi in ochi si ca prietena mea cea mai buna si cea mai veche, martea viitoare va fi mama.

Cu riscul de a parea nostalgica, va voi spune cum ne-am cunoscut noi doua in urma cu 33 de ani. Sau, mai bine zis, cum ne-au povestit parintii nostri ca ne-am cunoscut. Eu aveam fabuloasa varsta de un an, iar ea implinise o luna.  Am mers in vizita, am studiat-o cu mare atentie si am concluzionat: “Uite bebe!”

Se pare ca ne-am placut reciproc la prima vedere, caci iata-ne astazi, dupa ani si ani, asteptand emotionate sa spunem, de data aceasta, in tandem… “Uite bebe”! Nu stiu daca se incheie un capitol si incepe un altul, nu stiu ce sa va schimba si cum, dar de-abia astept sa parcurgem  impreuna si urmatoarea bucata de drum.

 

Photo via kind-folk.tumblr.com

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply