search

20 sqm Stockholm studio

posted on
March 10th, 2016
written by
Sanziana
category
DECO, INTERIOARE
comments
5 comments

Pentru mine acest studio este o lectie… O lectie de stil, de eleganta, de rafinament, dar mai ales despre ce de lucruri frumoase poti face in doar 20 metri patrati!

Imi aduc aminte ca, in anii de studentie, am locuit intr-o garsoniera de 23 de metri patrati si mi se parea ca nu am loc de nimic, ca nu pot nici sa ma invart cu bratele intinse in camera. Uitandu-ma la acest studio din Stockholm, imi dau seama ca as fi avut nevoie de un strop in plus de ingeniozitate.

Intorcandu-ma la spatiul de mai jos, nu gasesc nici macar un element care sa imi displaca. Incepand cu holul negru (ador curajul pe care proprietarii l-au avut de a-l vopsi complet negru) si ale sale cuiere Muuto Dots, continuand cu fiecare piesa de mobilier, accesoriu, rama, suport de piele pentru reviste sau veioza si pana la parfumri (Byredo si Le Labo), lumanarea Mad et Len sau sapunul lichid Aesop.

Adorabili 20 de metri patrati!

Studioul este de vanzare prin Fantastic Frank!

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Photos via Fantastic Frank

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

5comments

 • anda - March 10, 2016 at 11:30 am - Reply

  Cata inventivitate la nordicii astia: fiecare lucru isi are locul lui, fara sa para inghesuit, ascuns sau in plus. Reviste prinse in curele, intr-un inel agatat pe perete! Asta da organizare!

 • Livia - March 10, 2016 at 12:02 pm - Reply

  Este dragut amenajat, dar eu il vad doar shabby, cu acest covor ponosit si materialele textilele voit sifonate. Obiectele decorative de pe masa sunt in acelasi spirit.

  Elegant pentru mine nu este suficient sa fie in alb-negru, ci “la 4 ace”.
  Multumesc pentru accesul la acest blog special pe care il admir fara rezerve.

 • catalina - March 10, 2016 at 7:50 pm - Reply

  cand am fost in Copenhaga, m-am indragostit de ferestrele lor fara de perdele. si de veiozele asezate pe pervaz. fiind iarna, fiecare plimbare de seara era magica, pentru ca fiecare fereastra din oras lumina strada…
  dar scuze, minunea asta de garsoniera e in Suedia ;))

 • Ailed - March 12, 2016 at 7:09 pm - Reply

  Foarte bun exemplul cu acest studio. L-as considera studiu de caz…sa inveti sa traiesti frumos, fara sa-ti lipseasca lucruri esentiale si fara sa ai senzatia ca esti inchis intr-o debara. Dar pentru asta primul pas este sa-ti asumi ca nu ai nevoie de mai multe lucruri decat “iti incap intr-un geamantan” . Si cele cateva lucruri de valoare sa le pui la treaba pentru a-ti construi un habitat cu stil.

 • Vera - March 17, 2016 at 2:26 pm - Reply

  Revista si respectiv site-ul Residence (www.residencemagazine.se) sunt si sursa mea de inspiratie. Nu stiu daca exista o varianta in engleza dar pozele lor nu au nevoie de traducere :) Pe langa design de locuinte au si reportaje foarte bune despre calatorii, arta, chiar si retete culinare plus bloguri interesante.

 • Leave a Reply