search

5 DIY Projects you will love

posted on
March 26th, 2020
written by
Sanziana
comments
0 comments

Nu cred ca exista sau ca va exista vreun moment mai bun pentru a ma apuca macar de un proiect, hai poate chiar de doua, de DIY.

Partea amuzanta este ca le-am tot ocolit de-a lungul timpului…Din lipsa de rabdare, de timp sau de indemanare, dar si pentru ca putine ma inspirau cu adevarat. Ei bine, a sosit clipa, e chiar aici la usa, in care am decis ca sigur exista cateva idei de DIY care sa imi placa si pe care sa le pot pune chiar si eu in aplicare (fac referire aici la lipsa mea de rabdare si indemanare).

Zis si facut… De azi dimineata caut cu frenezie idei dragute, simple si “atractive” din punct de vedere vizual. Va marturisesc ca am gasit multe, ba chiar m-am entuziasmat la gandul ca m-as putea apuca de cateva, in zilele ce urmeaza… Ce face carantina din om!

Pentru astazi am ales 5 proiecte, destul de usoare as spune si tare aratoase. Si, daca va plac, promit sa revin in fiecare joi cu alte cinci idei dragute de DIY, ba mai mult, promit sa fac si eu macar cate un proiect pe saptamana si sa vi-l arat pe contul meu de Instagram! Daca aveti chef, puteti face si voi acelasi lucru: postati proiectul vostru de DIY si folositi hashtag-ul #visuelldiy.

Va pup!

1. Cosulet din sfoara

https://www.homeyohmy.com/diy-small-rope-basket/

2. Calendar saptamanal cu retete

3. Pictura pe dovleci (stiu ca nu e Halloween, dar mi-a placut la nebunie aceasta idee)

4. Magneti de frigider din lut

5. Suport de reviste

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply