search

Carnet de vise si visuri/ SOLD OUT

Noemi Meilman este cea care a visat, si-a imaginat si care apoi a transformat “Carnetul de vise si visuri” in realitate:

” O idee care mi-a venit in urma cu vreo doi ani, atunci cand pe noptiera mea se adunasera vreo 20 de carnetele de notite, stranse de prin camerele de hotel in care m-am cazat de-a lungul timpului; carnetele respective erau destinate notarii viselor mele dimineata, cum ma trezeam din somn. Intr-o zi m-am gandit cum ar fi sa fac un carnet in care sa imi notez si visele dar si ideile si planurile de viitor? Poate fi si agenda, si lista de cumparaturi, si jurnal, atata vreme cat are foi veline si arata asa cum imi doresc. Mi-am dorit ca scrisul sa aiba caractere Bauhaus si mi-am mai dorit sa fie un carnet demn de “Placerile lui Noe”.

A fost manufacturat in atelierul Fabrik, dupa o serie de intalniri cu echipa de acolo. Mai trebuie sa stiti ca fiecare cotor de carnet este diferit. Bucatile de tapet au fost taiate si potrivite in asa fel incat niciun vis sa nu fie la fel cu celelalte 50. Majoritatea sunt cu palmieri si foarte putine cu Flamingo (in doua ipostaze), cu cozi de catel si frunze albastre.

Aceasta prima editie este foarte limitata, de doar 50 de carnete scoase la vanzare.

Va multumesc tututor si va doresc sa aveti numai vise si visuri placute si, daca nu toate cu “happy end”, macar cu “fine memories”.  ( Noemi Meilman)

Prêt: 64/ carnet

Cantitate limitata: 12 buc ( din care 10 palms, 1 dog tale, 1 blue ) – Stoc epuizat

Culori: natur, alb sau negru

Dimensiuni: 15,5 cm latime si 21 cm inaltime, are 96 de pagini

Comenzile se fac pe adresa contact@visuell.ro.

Carnet Palms

Carnet de vise si visuri Palms

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carnet Dog tale

Carnet de vise si visuri dog tale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Carnet Blue

Carnet de vise si visuri Blue
Carnet de vise si visuri interior