search

A cool loft in Bucharest

posted on
July 28th, 2017
written by
Sanziana
category
DECO, ZI DE VIZITA
comments
3 comments

Ploua si singurul lucru pe care mi-as dori cu adevarat sa il fac astazi ar fi sa ma intind pe canapea, sa ascult muzica si sa vad ceva frumos… 

Sunt aproape sigura ca nu voi avea timp nici sa ma intind pe canapea, nici sa ascult muzica, dar sunt multumita ca macar partea cu frumosul s-a rezolvat… Aceasta minunata amenajare de mansarda, semnata de Arh. Eliza Yokina si arh. Andrada Tarau, mi-a astamparat pofta de inspiratie pe ziua de astazi.

Culori pastelate, design scandinav, obiecte de design superbe dupa care tanjesc de nici nu mai stiu cand (lustrele Bell de la Normann Copenhagen, fotoliul gri cu spatar de lemn de la &Tradition, masutele de cafea Muuto, lampadarul UbiKubi, etc), terasa ademenitoare… Un spatiu frumos, care, asa cum imi place adesea sa spun, m-a uns pe suflet!

“Proiectul prezinta amenajarea unei locuinte in mansarda unui imobil de apartamente situat in zona Domenii. Beneficiarul este o tanara, dar de noul spatiu se va bucura alaturi de partenerul ei, care vine la pachet cu un câine, “design” nordic. De aici a inceput si inspiratia, obiecte de mobilier de design scandinav condimentate prin culori calde si deschise, pastelate, in armonie cu lemnul existent (in structura mansardei) si folosit echilibrat in amenajarea spatiului.

Alegerea finisajelor deschise, culorile si designul obiectelor de mobilier, impreuna cu lumina naturala, respectiv cea artificiala compusa de corpurile de iluminat (pe timpul serii), creeaza un spatiu dinamic, dar primitor si relaxant in acelasitimp. Un spatiu important al mansardei este terasa tratată si ca o extensie a livingului si zona de experimente in plantare si grădinărit.” (Arh. Eliza Yokina)

01

02

02a

03

04

05

06

07

07a

08

09

09a

010

011

012

013

014

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

3comments

 • Alexa - August 4, 2017 at 1:25 pm - Reply

  Fotoliul roz de unde este? :-)

 • Anca - August 5, 2019 at 4:11 pm - Reply

  – lucrul favorit: corpurile de iluminat
  – locul favorit: terasa

  – nuante pastelate – diafan
  – grinzile de lemn ce dau caracter si personalizeaza locatia
  – vechi / nou
  – simplu, rafinat

  imi place!

 • Aura - February 7, 2021 at 10:07 pm - Reply

  Placile de ceramica din baie sunt zellige? De unde sunt achizitionate?

 • Leave a Reply