search

A home with charming details

posted on
April 5th, 2017
written by
Sanziana
category
DECO, INTERIOARE
comments
3 comments

Zilele mohorate cer interioare luminoase, pline ochi de detalii fermecatoare, cer case care sa ne inspire si sa ne indemne la visare. Gresesc?

Sper ca nu, caci eu asta simt si asta va propun spre admirare… Un apartament minunat, ale carui detalii ma ung pe suflet si ma inspira. Iar o singura privire aruncata acestui interior nu cred ca este suficienta pentru a descoperii toate micile accesorii care dau viata si personalitate spatiului.

Nu cred sa existe nici macar un obiectel care sa nu ma incante si trebuie sa ma credeti pe cuvant ca am studiat amanuntit imagine cu imagine. Ce zi frumoasa, nu-i asa?

Apartamentul este de vanzare prin Stadshem!

01

02

03

04

05

06

07

08

09

010

011

012

013
Photos via Coco Lapine

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

3comments

  • mazilique - April 5, 2017 at 12:01 pm - Reply

    iar am lesinat putin

  • Oana - April 5, 2017 at 12:31 pm - Reply

    Buna ! Te urmaresc cu interes si ma minunez de sugestiile tale. Incerc sa pun in aplicare ideile tale ori de cate ori pot. Vin acum si eu cu o rugaminte. Am un apartament prevazut si cu o mansarda, ingusta si putin ofertanta ( asa cred eu). E pe toata lungimea apartamentului si are o inaltime (evident acolo unde nu exista inclinatia datorata acoperisului)de 1,20m. Nu stiu cum sa o mobilez, nu stiu cum sa incep sa izolez peretii….
    M-ar ajuta niste sugestii. Iti multumesc .

  • Leave a Reply