search

A New Year

posted on
January 5th, 2015
written by
Sanziana
category
CLOSE-UP
comments
1 comments

Gata, vacanta s-a terminat, noul an a inceput sa-si faca simtita prezenta, iar planurile marete sa-mi incolteasca discret in minte.

Sunt multe lucrurile pe care le-am uitat, dar, nu stiu exact de ce, imi aduc perfect aminte primele randuri pe care le-am asternut anul trecut pe Visuell. Imi doream sa invat ce-i relaxarea si sa vad lumea cu ochi ceva mai sereni. Nu pot spune ca toate au decurs conform planului si cred ca mai am multe de invatat la capitolul destindere, dar promit sa exersez in continuare.

Mi-ar parea rau sa incep noul an fara niciun cuvant despre cat de recunoscatoare sunt pentru toate experientele frumoase din cel precedent, chiar si pentru cele care m-au incantat mai putin pe moment, dar din care am invatat atat de muuult. Am colaborat si am cunoscut oameni frumosi, am avut parte de proiecte minunate, am in continuare cei mai buni prieteni, ma mandresc cu fiecare cititor al blogului meu si stiu ca astazi am inteles cat de important este sa ma bucur mai mult de tot si toate.

Draga 2014, vreau sa stii ca pretuiesc tot ce mi-ai oferit, fiecare amintire, fiecare provocare, fiecare mangaiere… Iti multumesc si te las cu bine! A ta, Sanziana

De-abia acum ii deschid usa lui 2015!

Photo via maliara.tumblr.com

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

  • Andreea Giorgia - January 5, 2015 at 7:16 pm - Reply

    La multi si fericiti ani, Sanziana!

  • Leave a Reply