search

Acasa la Cristina

posted on
September 21st, 2012
written by
Sanziana
category
DECO, ZI DE VIZITA
comments
10 comments

A venit ziua de vineri si ceea ce ne place cel mai mult sa facem la sfarsit de saptamana este sa mergem in vizita! Gazda ne este Cristina Craciun, fashion editor Elle. 

Sa-mi fac curaj si sa incep sa va povestesc de ce aceasta casa imi va ramane mult timp intiparita in minte, nu? M-a impresionat extrem de tare stilul unic si imposibil de reprodus al fiecarei camere in parte. Aproape ca nu exista obiect de decor sau piesa de mobilier care sa nu aiba o poveste a sa, o vechime considerabila sau o explicatie pentru locul pe care il ocupa.

V-am mai spus ca imi plac detaliile si ma voi repeta de fiecare data cand voi descoperi o casa care spune singura povesti. Casa Cristinei vorbeste, vorbeste mult pentru ca are multe istorisiri frumoase de narat.
Gazda noastra isi petrece cea mai mare parte a timpului pe veranda pentru ca “are o lumina foarte placuta, mai ales dupa-amiaza si pentru ca iti da senzatia ca esti afara, ca intr-o curte intima si linistita”. Daca ar fi sa-si aleaga un obiect preferat, Cristina oscilieaza intre “fotoliul din sufragerie, “furat” de la mama, scaunul din baie sau masa din bucatarie”.

Despre stil, spune ca “este un amestec de lucruri clasice cu mici infuzii de modern, dar mai am de lucru pana sa ma reprezinte in totalitate”.

Acum cred ca sunteti cu adevarat pregatiti pentru turul de onoare!
Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

10comments

 • Monica - September 21, 2012 at 11:38 am - Reply

  OOh, absolut bestiala!

 • Flori - September 21, 2012 at 11:54 am - Reply

  Cat de foarte mega super frumoasa! Scaunele m-au cucerit definitiv si iremediabil!

 • V. - September 21, 2012 at 12:14 pm - Reply

  Frumos, frumoos, frumooos…. De altfel, am zabovit mult pe pagina revistei Elle din aprilie 2011, atunci cand Cristina a fost protagonista rubricii “dulapul meu”, mi-au placut mult crampeiele din interiorul casei.
  Felicitari Sanziana, frumoase alegerile tale!

 • Anca - September 21, 2012 at 12:50 pm - Reply

  Ma repet, imi place la nebunie cand mergeti in vizita!!!! :-)
  Iar casa Cristinei…e de vis, o minunatie, superba…

 • Mari - September 22, 2012 at 2:20 pm - Reply

  My favorite spot : terasa cotropita de lumina cu superbele serrvicii din argint de pe servanta! Unde gasim un fotoliu de genul celui albastru?

 • Lucretia - September 25, 2012 at 7:50 am - Reply

  Felicitari proprietarei, pentru ca are o casa atat de frumoasa, si tie, ca ai descoperit-o! Frau e inca cu gandul la scaune! :)

 • Andrei - October 1, 2012 at 10:54 am - Reply

  as zice ca intalnim si elemente provence/country pe alocuri

 • Matrioshka - October 3, 2012 at 12:39 pm - Reply

  Rezum toate cuvintele intr-un “wow”.
  Simt ca rasfoiesc o revista deco online very high quality.

 • Jocul orb -Olivia - December 7, 2012 at 9:06 am - Reply

  Acum ti-am descoperit rubrica si ma apropiu de finalul vizitelor de vineri pe care le-am facut, in mod concentrat, in dimineata asta. Imi place din ce in ce mai mult eclectismul in deco si ma atrag foarte tare scaunele Voltaire sau Reine eventual reconditionate cu stofe contemporane pentru contrast dar nu realizez foarte bine cum le poti integra in spatiu cu mobilierul altfel epurat si minimalist. Si nici daca e musai sa ai o casa mare, daca arata ridicol contrastul intre o casa luminoasa, moderna dar de dimensiuni obisnuite si grandoarea scaunului stil :) De asta ti-am lasat commentul la Cristina Craciun, pentru ca in foto da bine :). Mi-au placut insa mai multi dintre cei prezentati aici.

 • Leave a Reply