search

Acasa la Ioana si Matei

posted on
July 26th, 2019
written by
Sanziana
category
DECO, ZI DE VIZITA
comments
1 comments

Fiecare zi de vizita imi produce o bucurie imensa, bucurie pe care apoi de-abia astept sa o impartasesc cu voi, numarand parca entuziasmata clipele care se scurg pana la Ziua Z!

Astazi este una dintre acele zile Z, in care deja zambesc, ma uit la fotografii si imi aduc aminte de cat de bine m-am simtit acasa la Ioana si Matei. Arhitectura si design-ul interior sunt semnate de Sorana Buzinschi, al carei stil am ajuns sa il recunosc de la primii pasi pe care ii fac intr-un spatiu… Incepand cu accentele sobre impletite cu detaliile delicate, continuand cu biblioteca impresionanta sau semineul intotdeauna spectaculos si concluzionand cu liniile negre care traseaza parca conturul fiecarei incaperi. Mobilierul din metal si lemn masiv de stejar este realizat de Industrial House!

Revenind la ziua me preferata, in timp ce Catalin fotografia de zor, eu m-am relaxat pe terasa, am uitat de orice factor de stres pret de cateva ore, am mancat cartofi prajiti cu salata si am trait cu senzatia ca sunt undeva la tara, departe de agitatie, zgomot sau probleme.

Va invit, asadar, acasa la Ioana si Matei, sa va plimbati agale, sa savurati pe indelete fiecare coltisor si cand veti fi terminat turul casei, pe mine ma gasiti pe terasa. Cu o cafea neagra in fata, bineinteles…

Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

 • Anca - August 5, 2019 at 1:26 pm - Reply

  – lucrul favorit: veioza cu brat telescopic
  – locul favorit: ladita cu pernute de pe hol, la etaj

  – linii drepte si simple ce dau senzatia de curat si organizat
  – modernism imbinat cu elemente rustice ce dau amploare spatiului

  imi place !

 • Leave a Reply