search

Aesop store in Milan

posted on
April 26th, 2017
written by
Sanziana
category
LEISURE, TRAVEL
comments
0 comments

A spune doar ca sunt fascinata de brand-ul Aesop in general si de design-ul magazinelor sale in mod special mi se pare prea putin si prea discret.

Poate ca ar trebui sa renunt la spus si sa recurg la strigat! Accidentandu-ma astazi de fotografiile cu magazinul Aesop din Milano, mi-am dat seama cat de mult mi-ar placea sa cumpar un album cu locatiile lor din intreaga lume, sa le am pe toate la un loc si sa le pot rasfoi in liniste ori de cate ori simt nevoia. Ce-i drept, nu am verificat daca nu cumva au facut asta deja (dar o voi face).

In plus, am incercat sa-mi imaginez cam cum ar arata magazinul lor din Bucuresti, dar asta este o alta tema de discutie. Revenind la povestea noastra, magazinul se afla pe Corso Magenta, iar design-ul este semnat de studio-ul local Dimorestudio. Conceptul s-a bazat pe interioarele camarilor din vilele de la inceptul secolului al XX-lea, motiv pentru care peretii au fost imbracati in materiale specifice acelor spatii.

“The new 35-square-metre space is both a whimsical essay on materials typically employed in butlers’ pantries of 1930s Italian villas and a contemporary version of the small neighbourhood bottegas still common in this area”, au explicat designerii.

01

02

02a

02b

03

Photos via dimorestudio.eu & dezeen.com

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply