search

Aida, Velvet, Ilie & Masha

posted on
October 22nd, 2014
written by
Sanziana
category
PORTRAIT
comments
0 comments

Pe Aida sunt sigura ca o stiti! Este prietena mea ( dar nu, nu din acest motiv trebuie sa o cunoasteti), este mintea si sufletul shop-ului Small Issues si este fericita partenera de joaca a lui Velvet,  a lui Ilie si a Mashei. 

Cine, Ce, Cand, Cum, Unde si De ce… in randurile ce urmeaza:

Cine?

Mai bine zis…cati?

Velvet – maidaneza, 2 ani

Ilie – labrador si sfant, 1 an

Masha -weimaraner, 4 luni

Ce (le place cel mai mult sa faca)?

Lui Velvet ii place sa doarma…enorm! Mashei sa o streseze pe Velvet cand doarme, iar lui Ilie ii place sa inoate, mai ales dupa ce si-a petrecut aproape toata vara la mare.

Cand si cum (au intrat in viata ta) ?

Prima data a fost Velvet si mai degraba am intrat eu in viata ei atunci cand m-am mutat impreuna cu iubitul meu (el a primit-o cadou de Craciun de la un prieten). Pe Ilie mi l-am dorit foarte tare si a venit (din Cluj) intr-o iarna ca-n povesti, ca cel mai frumos dar din lume! Iar Masha a fost neplanuita, ca sa zic asa… Niste prieteni ne-au aratat poze cu ea si a fost dragoste la prima vedere.

Unde (este locul lor favorit)?

Velvet ar sta cat e ziua de lunga intinsa (dormind) pe calorifer, Ilie e mai neaos si ii place sa se intinda pe cele mai brute si reci suprafete, iar Masha isi joaca rolul de diva in pat, cuibarita intre perne.

De ce (sunt speciali pentru tine)?

In primul rand pentru toata dragostea pe care o ofera absolut neconditionat. Apoi pentru ca ma fac sa rad de o mie de ori pe zi, ca ma scot la plimbare de mai multe ori pe zi… De obicei prin locuri prin care nu am mai fost si pentru ca, mai presus de cuvinte si “protocol”, ma simt si ma cunosc mai bine decat oricine…

01
02
03
04
05
06

Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply