search

Ana Morodan & Fitz von Morodan

posted on
October 21st, 2015
written by
Sanziana
category
PORTRAIT
comments
5 comments

Chiar ma indoiesc ca Ana Morodan ( Digital aristocrat sau Style Celebrity, cum va place mai mult) mai are nevoie de vreo prezentare. Dar exista sanse sa fiti la primul rendez-vous cu Fitz von Morodan. Sa inceapa distractia! 

Cine?

Fitzgerald von Morodan. Un tomberonez simpatic, adoptat fortat de pe strada.

Ce (ii place cel mai mult să facă)?
Sa stea cu oamenii. Ne dragaleste, sare la noi in brate mereu. De fapt la oricine. #raisedeyebrow Ne asteapta la birou cu cafeaua si cand ni se termina rezerva, cel mai si cel mai mult, ii place sa ne cumpere gin tonic. Asa e el, se simte implinit facand bine celorlalti. Desigur, mai are si mici placeri nesemnificative: sa distruga perdelele, sa sparga pahare din cristal, sa isi ascuta ghearele in rochiile lui Stephan Pelger… Dar acestea sunt detalii, nu e nimic ce nu se poate rezolva cu 12 pastile de Xanax si o criza de nervi.
La treaba cu dragalasenia n-am glumit deloc.

Cand si cum (a intrat in viata ta)?
Iti spuneam ca a fost adoptat de pe strada. Veronica Soare l-a gasit. Am spus `adoptat fortat` pentru ca n-a fost nevoie de mai mult decat de afirmatia prin care eu o notificam pe Ileana Badiu ca-mi plac pisicile. A doua zi m-am trezit cu una la usa. Era Fitz. Cam uratel, dar suspect de dragastos. M-am impacat cu gandul ca n-o fi un frumos dar e simpatic. Acum parca s-a mai intremat, arata mai de Doamne Ajuta. Il iubesc terbil oricum. Sunt o varianta a cioarei cu puiul desavarsita.

Unde (este locul lui favorit)?
La noi in brate. Practic oriunde exista cineva care poate sa-l dragaleasca. Ah, ii place si sa se joace cu parul. Ii placea sa se dea si cu ruj rosu. Cat eye a renunat sa-si mai faca, nu-I iesea. Intelept pisoi. Cunosc femei care nu stiu a se machia corect la ochi dar nu renunta! #oarecine? #me #duh

De ce (este special pentru tine)?
Pentru ca m-a invatat una dintre ele mai simple reguli pe langa care trecem fara sa o luam in seama: You have to be kind to receive kindness.

www.catalingeorgescu.com
www.catalingeorgescu.com
01
02
03
04
05
06
Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

5comments

  • Irina Radu - Donighevici - October 22, 2015 at 10:43 am - Reply

    Poate nu cat eye, dar pare ca ii sta bine cu negru la ochi :D

  • Mama lui Petre-motan alb cu negru - October 24, 2015 at 10:22 pm - Reply

    Motanul este suuuperb!!!! Iar aceasta domnita de 130 de cm a crescut in ochii mei si acum e tocmai buna de defilat pe pasarelele de moda de la Paris si Londra. Recunosc ca nu am fost fan Morodan. Acum sunt. Traiasca motanul!

  • Anda - October 25, 2015 at 6:30 am - Reply

    Fitz, contesa cat!

  • Leave a Reply