search

Anda & Bella

posted on
October 29th, 2014
written by
Sanziana
category
PORTRAIT
comments
3 comments

Pe Anda Roman o cunosc si o admir deja de niste ani buni, in Atelierul ei  ma simt ca acasa si m-as muta la primul semn, dar pe Bella acum am intalnit-o pentru intaia oara. Si da, a fost ca in filme, dragoste la prima vedere! 

Cine?

Bella, asa am luat-o, cu numele asta. Am incercat o schimbare de nume, in Berta, dar nu mi-a reusit pe deplin. Este buldog francez si are 3 ani.

Ce ( ii place cel mai mult sa faca)?

Ii place sa ne urmareasca prin casa. Oriunde am alege sa stam, ea este parte a grupului. Important este sa fie cu noi. Si in somn simte daca plecam. Se trezeste, vine dupa noi si isi continua somnul acolo, langa noi. Al doilea lucru favorit este un joc: un fel de aport, dar cu lupta. Ea aduce jucaria, dar ar fi fain daca ne-am lupta pentru ea. Tu sa tragi tare, sa incerci sa o iei si ea sa fie mai puternica, sa traga si mai tare si sa nu-i dea drumul. Nu am reusit sa o invat sa dea drumul ca sa putem continua jocul. Cred ca inca ne jucam jocuri diferite. :)

Cand si Cum (a intrat in viata ta) ?

Intr-o zi m-am trezit cu o nevoie de cineva, de un buldog francez. A fost oarecum bizar, pentru ca pe vremea aceea traia Shanti-ogarul afgan. Vazusem cativa pui la cineva si mi-a ramas gandul la ei. Am plecat cu copiii la magazinul lui Roro. Avea un magazin foarte dragut, cu puiuti frumosi si alesi cu dragoste. Acolo nu am gasit buldogul francez la care visam, asa ca a doua zi am plecat spre familia de caini pe care o vazusem in fotografie. Am ales-o in seara aceea. Era mica, mica si m-a cucerit imediat.

Unde ( este locul ei favorit) ?

In fata semnineului sau oriunde se proiecteaza o raza de soare.

De ce (e speciala)?

E un caine dificil. Face pipi-caca in casa , afara, oriunde, sforaie, pufaie, este nedelicata, e caraghioasa, insa este fooooarte iubitoare si foarte sensibila. Tot ce conteaza pentru ea este sa stea in preajma noastra si sa ne pupe cat de des poate.

1
2
3
4
5
6

Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

3comments

 • Matrioshka - October 30, 2014 at 12:11 pm - Reply

  Bella sunt sigura ca este un catel special, insa nu pentru ca isi face nevoile in casa. Asta as trece-o mai degraba la lipsa de educatie si se poate corecta, insa e nevoie de putin timp, un program fix pentru ea, pana va intelege. E foarte probabil sa se rezolve si de la sine, in viitor, acum depinde cat este de deranjanta problema. Daca vrei sa mergeti la cateva sesiuni de dresaj sau de primit sfaturi, cunosc un trainer foarte bun care ne-a ajutat.

  Anda, te rog permite-mi sa recomand si o “manichiura” :P, s-ar putea sa inceapa sa o deranjeze gherutele.

  De ce ai vrea sa-i schimbi numele?
  Hello to all of you from Mikey & Matrioshka, hope to meet you in person one day :)

 • Laura - October 30, 2014 at 12:39 pm - Reply

  e minunata Bella – buldogii francezi chiar sunt catei speciali, foarte sensibili si iubitori.
  felicitari fotografului, imaginile sunt superbe!

 • Anda Roman - March 18, 2016 at 7:01 pm - Reply

  Matrioshka ! Iata ca suntem in 2016 si sunt fericita sa raportez ca Bella nu mai face nici pipi, nici caca in casa. S-a intamplat cumva natural , fara presiuni din partea noastra. Iubita ei, Maw, insa s-a hotarat sa faca caca in cada mea cu picioruse. Asa din cand in cand. Si pipi pe un fotoliu de piele si canapeaua din living… :) maw este pisica birmaneza…stie cineva un psiholog de pisici?!:))

  Da, Laura! Buldogii chiar sunt foarte sensibili si iubitori. Va saluta Belutza pe toti. Asa, ca o regina a casei …

 • Leave a Reply