search

Andreea, Sofia, Anastasia, Boogie & Oscar

posted on
November 27th, 2014
written by
Sanziana
category
PORTRAIT
comments
0 comments

Dimineata de sambata impreuna cu familia perfecta, acesta cred ca ar fi trebuit sa fie titlul articolului. Pentru mine, dimineata alaturi de Andreea, Sorin ( sotul Andreei si singurul care nu apare in poze) Anastasia, Sofia, Boogie si Oscar a fost revigoranta, vesela si extrem de diferita de sambatele cu care sunt eu obisnuita.

Cine?
Boogie aka Printul – beagle in 3 culori cu multe tabieturi si cu un simt al mirosului exacerbat.
Oscar aka Cersetorul – golden retriever care poate minca oricat si oricand. Este relaxarea intruchipata mai putin cind vede pisici.

Ce (ii place cel mai mult sa faca)?
Lui Boogie sa roada , sa te sacaie si sa miroasa tacticos fiecare fir de iarba. Fiecare. Chiar si cind maninca este gentil si ia cite o bobita pe rind si o roade iar cind bea apa nu uda nimic in jur.
Lui Oscar sa manince, sa bea castroane de apa la rind si sa se vada in toata casa ca el bea apa, sa alerge frenetic pisicile chiar daca vrea doar sa se joace cu ele si sa stea in permanenta linga noi. Este umbra noastra in casa.

Cand si cum (a intrat in viata voastra)?
Boogie a fost “copilul dorit” si l-am cautat destul de mult. Vine din Ungaria asa ca este bozgor si noi facem des glume pe seama lui ca din cauza asta nici nu ne intelegem ce spune. A venit acasa pe 1 martie, coincidenta de date pt ca nu se dorea martisor, si de atunci este al cincilea membru in familia noastra.
Oscar, este “ copilul adoptat” deoarece a venit singur la noi si cea mai buna decizie a fost sa il pastram. Lasind la o parte gluma, este un caine perfect pentru copii, adulti. Este de un calm si un echilibru iesit din comun si poate fi un exemplu pentru fiecare dintre noi.

Unde (este locul lui favorit)?
Boogie neaparat pe o patura, nu suporta sa stea direct pe jos doar este print…. Nu concepe sa stea fara ceva sub fund. Intr-o seara s-a fatait 2 ore pt ca nu mai avea paturica. Pina la urma a gasit un colt de cuvertura si acolo sa facut covrig.
Oscar este foarte simplu: linga noi in baie, in bucatarie, in living. Peste tot.

De ce (este special pentru voi)?
Tocmai pentru ca sint diferiti si se completeaza unul pe altul si pentru ca sint niste fiinte minunate de la care putem invata foarte multe. Pentru ca sint veseli, nebuni, zapaciti. Pentru ca niciodata nu s-au batut si se inteleg de minune.

001
01
02
03
04
05
06
07
08

Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply