search

Andreea & Zorica

posted on
March 4th, 2015
written by
Sanziana
category
PORTRAIT
comments
4 comments

Pana nu demult ma indragosteam de interioarele pe care le vizitam, mai nou as pleca acasa si cu toate patrupedele imortalizate.  Draga Andreea Goia, te anunt ca Zorica ta e noua mea feblete, noua mea slabiciune, cea mai draguta catelusa din lume! Am zis!

Cine? 

Zorica, Ciobanesc de Berna, puiuț de 4 luni

Ce (ii place cel mai mult sa faca)?

Sa se joace cu copiii, sa doarmă pe iarba de pampas, sa roadă bete… Sa meargă in parc si sa stea pe banca sa privească oamenii… E o fata simpla, de la tara, are plăceri simple:)

Cand si cum (a intrat in viata ta)?
Datorită lui Mos Craciun, si a băiatului meu cel mare, care își dorește un cățel de ceva vreme… Moșul ne-a lasat o scrisoare cu adresa ei din Ungaria si eu, împreuna cu un prieten bun, am condus 15 ore pana acolo si inapoi. Am luat-o de la căsuța ei de lemn din sudul Ungariei, unde stătea cu cei 5 frați si inca câteva perechi adulte. Si cu doi copilași adorabili pe care ii lingea într-una.

Unde (este locul ei favorit)?
Asa cum ziceam, in curte, adora iarba de pampas si sta mandra in ea. Sau in spatele gardului de bambus, de unde i se vede doar capul si pare un urs panda:)) In casa, se plimba dupa noi si are peste tot cate un locșor al ei… Dar locul ei preferat este pe gresie, e caine de munte si probabil ii e cald in casa… In curand va locui doar in curte, e evident ca acolo se simte cel mai bine..

De ce (este speciala pentru tine)?
Pentru ca este cel mai adorabil ursuleț de plus, pentru ca e iubitoare si lipicioasa si ne umple de frumusete diminețile agitate. Pentru ca e timida si perfecta.

01
02
03
04
05
06
07
08

Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

4comments

 • cristina - March 4, 2015 at 4:41 pm - Reply

  |Doaaaaaaaaaamneeeeeeee………. mi-as da… iubitul pt asa caine :))))) O Suuuperrrbbbitate !!!!! :)

 • Violeta - March 4, 2015 at 5:07 pm - Reply

  Adorabila. I love animals.
  “AnImalele au suflet.Am vazut asta in ochii lor.” Mahatma Ghandi.

 • aleca - March 4, 2015 at 8:58 pm - Reply

  E adorabila Zorica, dar din experienta proprie cu un var de-al Zoricai, care era destinat traiului in curte – dupa ce a vazut cum e in casa, niciodata in viata lui nu va mai vrea sa stea singur in curte cand exista varianta sa stea in casa langa un om. Astia sunt catei de canapea :)) Si se cred mici mici mici pana se fac maaaaari maaaaari maaari!

 • Ora Exacta - December 15, 2015 at 9:36 am - Reply

  Navigand pe internetul romanesc iata ca am nimerit pe pagina dumeavoastra.

  Trebuie sa apreciez ca sunt placut surprins de calitatea informatiilor de pe
  acest sait si va doresc cat mai mult succes!

 • Leave a Reply