search

Atelier September in Copenhagen

posted on
July 31st, 2014
written by
Sanziana
category
LEISURE, TRAVEL
comments
1 comments

Nimic nu este atat de simplu pe cat pare, nici macar sa scriu un mic articol despre Atelier September din Copenhaga. 

In timp ce rasfoiam Instagram-ul in zorii zilei, am vazut o fotografie cu aceasta cafenea, fost magazin de antichitati. M-am bucurat si mi-am zis ca de indata ce ma asez la calculator, caut fotografii si imposibil sa nu gasesc. Gresit, foarte gresita prezumtia mea, caci dupa o ora si vreo patruzeci de minute aveam doar patru poze. Intr-un final m-am intors la Instagram si doar asa am izbandit ( vedeti lunga lista de credite foto).

Sper sa va placa si sa treceti pe la Atelier September daca ajungeti in Copenhaga, caci mancarea este laudata peste tot.  Mai ales painea de secara cu avocado… Iar design-ul interior imi da senzatia ca este genul acela de loc in care intri, te asezi la o masa si cu greu te mai urnesti.

Gothersgade 30
1123 Copenhagen K
Luni-Sambata: 08:00-18:00

1
2
3
4
5
5a
5b
6
6a
7
7a
8
9
10
11

Photos via adustyolivegreen.com,  sarahcoghill.comhowto-craft.com and instagram.com/anaischamby, instagram.com/imaginarysilhouettes, http://instagram.com/coffeeshopcorners, http://instagram.com/insidewanderer, http://instagram.com/mariusnilsen, http://instagram.com/perolavsolvberg

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

  • D. - September 25, 2014 at 7:49 pm - Reply

    Ce dragut! Este unul dintre locurile mele preferate in Copenhaga.

  • Leave a Reply