search

AUTOR 2017 is coming

posted on
May 5th, 2017
written by
Sanziana
comments
0 comments

Ca in fiecare an deja, am placerea de a va anunta ca AUTOR 2017, targul de bijuterie contemporana, se afla la doar o aruncatura de bat distanta!

Nu stiu ce aveati de gand sa faceti week-end-ul viiitor, dar eu sunt convinsa ca veti include pe 13 sau pe 14 mai o raita pe la singurul eveniment international de bijuterie contemporana din Europa de Sud-Est. Gresesc? Sper ca nu…

AUTOR 2017 se va desfasura la Grand Hotel du Boulevard, unde veti avea ocazia sa admirati, cumparati, “gustati” din colectiile celor peste 90 de artisti din Japonia, Argentina, SUA, Finlanda, Canada sau Israel.

In plus, pentru ca premiile de la AUTOR se extind cu fiecare noua editie, iata ce e nou acum: Athens Jewelry Week Award ofera designerului ales participarea gratuita la cel mai nou eveniment in lumea bijuteriei contemporane, si myday-byday Award: 7 zile de ‘personal exhibition’ in galeria de bijuterie contemporana myday-byday din Roma.

Premiile clasice rămân pe pozitii: Autor Awesome Award pentru cel mai promitator artist participant la targ, Premiul Assamblage – un curs oferit de Scoala de Bijuterie Contemporană Assamblage unui designer emergent; Krama Institute Award – un curs de bijuterie la Institutul de bijuterie Krama din Atena. Si lista continuă: Premiul Publicului – stiti ce e cu el, mergeti deci sa votaai, Premiul ELLE (un material editorial extins in revista) si, ultimul intr-o ordine aleatorie, Premiul Molecule-F, constand in promovare in comunitatea online si prezenta in magazinul offline Molecule-F.

AUTOR. Bijuterie contemporană. Un gust dobândit. Pe 13-14 mai, la Grand Hotel du Boulevard București (Bulevardul Elisabeta, 21).

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply