search

Avocadoo 2

posted on
August 27th, 2020
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
0 comments

Tare, tare mult imi doream sa va prezint acest nou loc, Avocadoo pe numele sau. Veti vrea sa ma intrebati de ce?

Si daca da si daca nu, eu tot va voi raspunde… Avocadoo este genul acela de spatiu, in care, din clipa in care intri, simti ca vrei sa zabovesti si apoi sa revii… Sau, cel putin, aceasta a fost experienta mea.

O energie buna care te invaluie, un meniu din care ai vrea sa incerci cat mai multe (Buddha Bowl, Salmon Poke Bowl, Truffle Hero ar fi doar cateva idei), un puternic sentiment de vacanta (petrecuta undeva pe malul unei ape) conferit de design-ul coerent, care te imbie sa studiezi fiecare coltisor, sa il pipai, sa te bucuri de texturi si de lumina. Mult verde, materialele si culorile naturale precum in si canepa, dar si mobilierul de bambus dau locului un feel aparte.

Design-ul interior este semnat de Irina Pogonaru (partea creativa a magazinului The Edit) care, ce sa vedeti? A fost inspirata de vibe-ul relaxat al Tulumului (Mexic).

Conceptul de peisagistica (sau, cum il denumesc ei, outdoor and indoor gardening) este realizat de Primitiv Plants. Ah, iar placarea minunata este din lemn recuperat de la 1972, apartinand in trecut unui conac din Anglia.

Avocadoo 2
Strada Postelnicului 12
Luni-Sambata: 10:00-20:00
Duminica: 10-:00-17:00

Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply