search

Avon Inspiration Challenge Gala

posted on
November 21st, 2016
written by
Sanziana
comments
0 comments

Vernisajul celei de-a patra editii Avon Inspiration Challenge a avut loc intr-o seara de miercuri, iar in aceasta dupa-amiaza de marti am de gand va povestesc cat de minunat a fost!

Spatiul in care cele cinci echipe de artisti si-au spus povestile si si-au expus obiectele a fost galeria de arta contemporana AnnArt. Aceasta editie Inspiration Challenge a avut tema LIFE is NOW, inspirata de colectia de parfumuri LIFE, creata special de catre Kenzo Takada pentru AVON, si s-a concentrat pe drumul creativ parcurs de catre artist de la idee la obiect.

Partea mea preferata de-abia acum urmeaza… Artistii au fost provocati sa ilustreze intr-un fel sau altul calatoria creativa din spatele lucrarilor. Adica? Unii au ales sa lase loc imaginatiei si sa expuna obiecte care nu au fost finalizate, montate sau finisate in totalitate, altii au decis sa isi desavarseasca lucrarile chiar in timpul vernisajului, oferindu-le celor prezenti prilejul unic de a lua parte la procesul de creatie. O idee superba sau mie mi-a placut extrem de mult…

Loreta Isac si Catalin Lartist (ilustratie), Alina Rizescu si Bogdan Ștefănescu – RIZI (design de obiect), Ioana Streza si Alex Burlacu – Contemporia (bijuterie), Maria Decu si Mihai Dumitrache (design de obiect), Andreea Lazarescu si Tiberiu Dancila – Ceramic Sparrow (design ceramic) sunt artistii care au acceptat provocarea AVON de anul acesta. Acestia au lucrat in echipe formate din cate doi si au avut ca sursa de inspiratie una dintre cele cinci colectii de parfumuri AVON: LIFE, Today Tomorrow Always, LUCK, Alpha, Christian Lacroix.
Iar ce-a iesit din mainile lor este, de-a dreptul, incantator:
Ceramic Sparrow
© Mihnea Ratte
Maria Decu si Mihai Dumitrache
© Mihnea Ratte
Alina Rizescu si Bogdan Ștefănescu – RIZI
obiect-rizi_inspiration-challenge
Ioana Streza si Alex Burlacu – Contemporia (bijuterie)
© Mihnea Ratte
Loreta Isac si Catalin Lartist
© Mihnea Ratte

Povestea Inspiration Challenge nu se opreste aici. Ca in fiecare an, obiectele expuse la eveniment vor fi vandute in scop caritabil, iar fondurile vor fi alocate in totalitate Asociatiei M.A.M.E..

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply