search

Baby`s Breath

posted on
August 3rd, 2015
written by
Sanziana
category
CLOSE-UP
comments
1 comments

Ca imi plac florile, plantele sau frunzele stiti deja! Ca, in timp, am invatat sa le iubesc pe toate, chiar si pe cele care mi-au displacut multi ani de zile, nu stiu daca v-am marturisit.

Da, astazi pot spune ca am ajuns sa indragesc chiar si nedreptatitele garoafe, din fata carora as fi fugit manacand pamantul alta data sau floarea miresei careia cred ca am inceput sa-i acord importanta in urma cu foarte putini ani.

Si, pe langa faptul ca acum ador aceasta floare, Gypsophila pe numele ei stiintific, ma topesc pur si simplu dupa denumirea ei in engleza: “Baby’s Breath”! Nu va vine s-o priviti cu alti ochi ( in cazul in care nu va este draga deja) doar auzind cum se numeste in engleza?

Baby’s Breath… Suna superb!

Photo via vegilliance.tumblr.com

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

  • Cristiana - August 4, 2015 at 10:25 am - Reply

    Buna Sanziana. Stii cum se zice ca nu trebuie sa lasi o zi sa treaca fara sa vezi/sa auzi/simti ceva frumos. Azi am zambit cand am citit acest mic articol. Am sa privesc aceasta planta cu alti ochi intr-adevar (roz, ai vazut?). Nu mai nedreptatesc nicio floare, preferatele mele sunt calele atat de elegante si atat de maiestuoase (si ele atat de blamate de multi). Poate un articol cu florile din holul hotelului George V din Paris in curand? Sa ai o zi superba.

  • Leave a Reply