search

Beans and Dots 2

posted on
December 3rd, 2019
written by
Sanziana
category
DECO, INTERIOARE
comments
0 comments

In cazul in care nu ati aflat inca, hop si eu cu vestea ca s-a deschis Beans and Dots 2! Vazut, placut, acum ramasesem datoare sa impartasesc si cu voi vestea.

Cine este Beans and Dots 2? “Este locul in care cafeaua de specialitate, mancarea simpla si gustoasa cu ingrediente de sezon, design-ul si arta contemporata convietuiesc armonios. Acest loc a aparut ca o evolutie fireasca a primului nostru Beans and Dots, care se afla la Palatul Universul si care este mai mult decat un coffee shop… Este, cum ne place noua sa ii spunem, un loc in care iti place sa petreci timpul fara sa te plictisesti pentru ca se intampla multe lucruri in el: evenimente, talk-uri, concerte, lansari, petreceri, expozitii si performance-uri”, povesteste Anca Ungureanu.

La Beans and Dots 2 veti gasi un chef in house care pregateste zilnic gustari delicioase si “a very very small art space”, mai exact, 3 pereti dedicati unor artisti pentru expunerea lucrarilor lor. Primul artist “on display” este Adelina Ivan. Cafeaua ramane aceeasi, cea adusa in exclusivitate in Bucuresti de la The Barn Coffee Roasters din Berlin.

In noua locatie, design-ul este semnat de Bogdan Ciocodeica Studio. “Procesul creativ a pornit de la alegerea culorii de brand, un fel de fir rosu care sa lege cele doua spatii existente. A iesit castigatoare aceasta nuanta de rosu brun, inspirata de culoarea cascarei. Procesul a continuat cu gasirea celei mai bune solutii de a sublinia forma atipica a locului. Astfel, si-a facut aparitia biblioteca de lemn natur, care evidentieaza inaltimea dubla, confera adancime, cat si textura spatiului. Design-ul este unul minimalist si cald in acelasi timp, punand consumatorul in centrul atentiei”(Bogdan Ciocodeica Studio).

One Herastrau Plaza, Pipera 4

Fotografii de Andreea Macri

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply