search

Being an addict

posted on
November 6th, 2014
written by
Sanziana
category
JURNAL P.S., LEISURE
comments
0 comments

De cand ma stiu ascult povesti despre diversele dependente ale prietenilor mei. Unii au o slabiciune pentru gadget-uri, unii pentru pantofi, altii pentru haine, parfumuri, dulciuri sau obiecte de design. Rad!

Rad pentru ca, in ceea ce ma priveste, cel mai simplu ar fi sa enumar dependetele care m-au ocolit sau m-au sarit si va sigur ca lista este destul de scurta. Toti cei apropiati mie vor surade in aceste clipe, caci doar ei stiu atat de bine cat de des “plang cu lacrimi de crocodil” dupa cate ceva.

Dependenta de haine – bifat!
Dependenta de obiecte de design – bifat!
Dependenta de parfumuri – bifat!
Dependenta de dulciuri – bifat!
Dependenta de pantofi, genti, accesorii – bifat!
Dependenta de vacante – bifat!
Dependenta de cafea – bifat!

Cea care m-a lasat oarecum in pace este dependenta de gadget-uri, asa ca nu voi insista asupra ei. Ideea este ca pentru toate celelalte cred am nevoie de tratament. Cand vad o bluza, un scaun, un parfum, o ciocolata, o pereche de ghete, o geanta, un inel, o excursie sau o cana de cafea… Imi pierd uzul ratiunii si singurul lucru care imi populeaza mintea este cum sa fac sa devin mandra posesoare a respectivului obiect.

Singura dependenta pe care incerc sa o tratez este cea de dulciuri, v-am mai povestit. Problema este ca atunci cand ne vedem, cum a fost in cazul intalnirii mele cu ciocolata Heidi cu creme brulee, cedez complet. Am inceput prin a spune ca trebuie sa gust o patratica de ciocolata cu lapte, cu crème brûlée, cu bucati de florentine si aroma de caramel. O patratica s-a transformat in doua, apoi in trei si gata, cat ai zice “peste”, am terminat ciocolata. Asta e, n-am ce-i face, v-am zis ca nu stiu sa degust! Si nu as fi putut sa o pozez in toata splendoarea ei daca nu i-as fi stiut gustul.
_P4A2318

Problema mai mare este ca acum nu-mi mai pot lua gandul nici de la scaunele MENU ( cel alb si cel negru) din fotografii. Le stiam si imi placeau din imagini, iar acum ca le-am vazut in realitate si ca am stat pe ele la Atelier Anda Roman, le ador! Si acum mai vreau si la Paris, daca nu erau suficiente toate cele pe care vi le-am povestit…

_P4A2268
_P4A2362
Fotografii de Catalin Georgescu
Locatie: Atelier Anda Roman
Styling: Visuell

_P4A2352

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply