search

Bicicleta Bar

posted on
February 8th, 2013
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
2 comments

Desi nu ma numar printre cei care strabat Bucurestiul in lung si in lat pedaland, in barul Bicicleta mi-as trage sufletul dupa o zi extenuanta. 

Si-acum, sa vedem despre ce e vorba … “BICICLETA este cel mai proaspat concept bar din Bucuresti, destinat celor pentru care bicicleta este mai mult decat un mijloc de deplasare, este o parte a personalitatii lor. Conceptul de design al barului a pornit de la ideea de reciclare a partilor componente ale bicicletei pentru a realiza un spatiu neconventional, unic, in care mobilierul este realizat manual din biciclete vintage de provenienta britanica (1930 – 1940) sau clasicul Pegas.

Meniul atent selectionat, fundalul sonor asigurat de sound-uri Slo – Mo, Soul, Jazz, Broken Beat sau Indie vor completa experienta placuta din acest loc, ce ne dorim sa devina un nou check point al biciclistilor urbani, artistilor, persoanelor creative si nu numai”.

Strada Lipscani nr.38

Etaj 2

 Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

2comments

  • Iulia - February 8, 2013 at 9:37 am - Reply

    in fiecare primavara imi spun “anul asta imi cumpar bicicleta” si niciodata nu o fac … mai ies uneori in parc si inchiriez cate una de care ma bucur cam o ora, apoi o returnez si ma gandesc cat as vrea sa am una a mea cu care sa pot merge la facultate..

  • adina sorescu - February 8, 2013 at 10:23 am - Reply

    Arata foarte interesant…Intrebarea care se pune este:
    -au facut si parking de biciclete? si te lasa sa intri cu bicicleta ?

  • Leave a Reply