search

Biscuit Club

posted on
April 18th, 2019
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
0 comments

Ma tot pregatesc de cateva saptamani sa va povestesc despre un nou loc pe care il ador si se pare ca astazi s-au aliniat planetele pentru a-mi pune intentia in practica. 

Este vorba despre Biscuit Club, un magazin pentru copii, pe care din clipa in care l-am vizitat, nu am mai vrut sa il parasesc. M-am lasat cu greu dusa de aici, caci as fi cumparat aproape fiecare produs care imi aparea in cale.

Pe langa faptul ca selectia de accesorii este fara cusur, amenajarea interioara a magazinului este si ea la fel de imbatatoare si este semnata de Irina Melita si Stefan Simion sau, mai simplu, de biroul de arhitectura Poster. Iar tabloul, caci sunt sigura ca ma veti intreba asta, este pictat de Carina Davidoiu.

Mai multe despre Biscuit Club va vor povesti Cristina si Anda:

“Ideea unui magazin pentru copii ne-a venit cand ne-am dat seama ca Bucurestiul a devenit un oras vibrant, din ce in ce mai divers, in continua miscare si evolutie.

Generatia actuala de parinti este din ce in ce mai preocupata de dezvoltarea armonioasa a celor mici, in acord cu nevoile lor reale. Proiectul nostru se adreseaza lor, oferindu-le posibilitatea de a alege, in mod constient si informat, produse de foarte buna calitate, cu un design inovator, nordic.

Iubim copiii si credem că intalnirea dintre cei mici si orice forma de creativitate este o bucurie pe care le-o datoram acestora. Selectia noastra cuprinde produse din materiale naturale, colectii ale unor designeri talentati, fabricate cu atentie la detalii, respectand oamenii si mediul.

Conceptul nostru este gazduit de un spatiu cald, luminos, situat in centrul orasului, pe Calea Victoriei 45, langa biserica Kretzulescu. Ne dorim ca parintii si copiii sa se simta bineveniti, sa testeze produsele si sa beneficieze de cele mai bune sfaturi.

Numele magazinului inseamna un grup de prieteni originali, sclipitori si mai ales extrem de liberi. Este ceea ce dorim sa le oferim celor mici – bucuria de a se juca in voie si de a porni in noi aventuri in fiecare zi.

Tocmai de aceea, pantofiorii pe care ii aducem in Bucuresti sunt creati si alesi cu atata grija, pentru a nu limita cu nimic libertatea de miscare a copiilor. Si pentru a aduce un strop de frumusete si dragalasenie micilor nostri prieteni.”

Biscuit Club
Calea Victoriei 45
Luni-Vineri: 10:00-19:00
Sambata:10:00-17:00


Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply