Sunteti familiari cu situatia in care toata lumea iti povesteste despre un loc pe care trebuie neaparat sa-l vezi, tu sa iti propui sa faci asta de nenumarate ori si totusi sa nu-ti iasa niciodata? Eu si Biutiful ne aflam in aceasta complicata relatie.
De fapt, am ajuns intr-o seara de week-end cu niste prieteni, am intrat, am inteles de ce mi s-a repetat din multe parti ca e un loc deosebit, dar nu am gasit nicio masa si am iesit in minutele imediat urmatoare. Sper ca data viitoare sa am mai mult noroc…
Pana reusesc eu sa-mi beau totusi cafeaua la Biutiful, poate ajungeti voi. Este un pub contemporan cu un design interior eclectic, in care accentele industriale imprumuta parca din caldura celor romantice si invers, completandu-se si armonizandu-se reciproc. Meniul este un fusion intre Orient si Occident, cu traditionalul Fish & Chips, frigarui de miel, Tower Burger si multe altele.
Strada Gabroveni, nr. 6-8
Marti- Duminica: 12:00- 1 a.m
Luni: 3:00 – 1 a.m.
Am incercat dar primirea ospatarilor a fost jalnica, astfel incat am plecat. Si cu siguranta nu ii ofer o a doua sansa.
Se pare ca arhitectul Corvin isi pune amprenta pe localurile bucurestene. Am remarcat ca toate au ceva in comun, industrialul, un concept greu de digerat, avand in vedere ca in Bucuresti eram obisnuiti cu un kitsch pe care doar la noi il gaseai din bar in bar.
Biutiful nu este facut de Corvin. Design-ul ii apartine lui Mihai Popescu, proprietarul Fratelli.
Arată bine, dar personalul nu e deloc biutiful. Sunt nepoliticoşi şi îşi tratează clienţii cu superioritate, deşi unii nu prea ştiu să vorbească bine limba română. Plus că preţurile sunt foarte mari, nu mi se pare că se justifică.
Asa este! M-a indus in eroare metropotam. Scuzee