search

BRICI Barbershop & Bar in Bucharest

posted on
March 17th, 2017
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
0 comments

Daca mi-ati fi spus ca BRICI Barbershop & Bar se afla undeva in Londra, v-as fi crezut pe cuvant si nu as fi cercetat mai departe.

Dar, ce sa vezi, aceasta splendida si eleganta frizerie este chiar in Bucuresti, pe Calea Floreasca. Ati ghicit deja cine a semnat design-ul interior sau sa va mai acord un scurt ragaz? Da, ati castigat premiul cel mare, este vorba de Corvin Cristian si a sa echipa: Adrian Oancea si Serban Rosca.

“Atat interiorul, cat si logo-ul fac trimitere la Art Deco, epoca de aur a frizeriilor si a luxului elaborat. A existat o vreme in care frizeriile erau un loc cool in care barbatii se intalneau nu doar pentru a se tunde si barbieri, ci si pentru a socializa. Acesta este motivul pentru care la BRICI, barul a fost amplasat in mijlocul spatiului.

Materialele alese: marmura neagra, lemn de nuc, vopsea neagra, otel inoxidabil… Toate pentru a sublinia masculinitatea acestui spatiu.

Motivul traditional japonez ales pentru pereti, cat si corpurile de iluminat fac trimitere la originea celor mai bune echipamente din salon, ca de exemplu scaunele Takara Belmont sau foarfecele japoneze de otel. Motivele japoneze se potrivesc cu Art Deco-ul si, mai mult de atat, te duc cu gandul la precizie si exactitate, ambele extrem de dorite atunci cand vine vorba de o frizerie.”(Corvin Cristian)

“Brici este o frizerie de lux si bar, cu un stoc masiv de servicii de calitate si alcool tare pentru clientii care vor sa arate si sa se simta speciali. Folosim ustensile si produse de cea mai buna calitate. Serviciile noastre: tuns si tratamente pentru par, spalat, tuns si aranjat barba, barbierit, vopsit.” (Brici Barbershop & bar)

Calea Floreasca nr. 111-113, sector 1, Bucuresti
01

01a

02

03

04

04a
Photos via Corvin Cristian

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply