search

Cabana Sapte

posted on
January 11th, 2019
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
4 comments

Este primul rendez-vous din noul an si m-am gandit indelung care sa fie intaiul nostru subiect de conversatie! Am decis, intr-un final, sa vorbim despre Cabana Sapte… Vreti? 

Am zarit o imagine cu acest loc de vis zilele trecute si in cateva secunde s-au intamplat urmatoarele lucruri:
1. Mi-am sunat toti prietenii (sau o parte din ei, poate am exagerat un pic) spunandu-le ca am descoperit o splendoare de cabana si ca as vrea sa ne facem bagajele cat mai curand!

2. Le-am scris cu patos celor de la Cabana Sapte, rugandu-i sa imi trimita mai multe fotografii si povestea locului, caci trebuia fara doar si poate sa il prezint pe blog.

3. Mi-am adus aminte ca atunci cand am pornit acest proiect personal, Visuell pe numele sau, astfel de locuri visam sa prezint… Inca o dorinta indeplinita!

Si acum, povestea:

“Ceea ce ne-a determinat sa luam acesta decizie a fost dorinta de a incerca ceva nou in turism. Proiectul a fost inceput la sfarsitul verii anului 2017. A fost vorba despre un proiect de renovare a unei cabane vechi, pe care am achizitionat-o in anul 2016. Inca din copilarie am fost atrasi de povestile de aventura si de natura salbatica ce tot timpul parca ascundea ceva nedescoperit si misterios.
Am inceput sa cautam un loc retras, aproape de natura si izolat de zgomotul orasului.
Ajunsi in zona muntilor Fagaras intr-o anumita cirmustanta, pur si simplu ne-am indragostit de acest loc.
Cele trei elemente magice prezente: raul, padurea si muntii, au fost perfecte si tot odata suficiente pentru a scrie acesta poveste.

Cabana Sapte, se distinge printr-un design scandinav cu o usoara influenta industriala, ce include elemente reciclate, lumina selectiva si un sarm aparte oferit de mixul dintre natura salbatica si confortul cabanei.
Iubim autenticul, lemnul masiv a fost tot timpul prima optiune, contrastul dintre lemnul natur si gri-ul antracit, personalitatea obiectelor reconditionate si nu in ultimul rand combinarea elementelor finisate cu cele nefinisate intr-un cadru aerisit. Cred totusi ca fatada de sticla este punctul culminant. Ar fi fost prea putin designul din interior-ul cabanei daca nu ar fi existat aceasta conexiune cu natura.

Cabana are o sufrata utila de aproximativ 180 m2. Este forma din 5 dormitoare, un living room generos, o bucatarie complet utilata si 2 bai. Capacitatea de cazare este de 10-12 persoane.

Cabana Sapte este deschisa spre inchiriere din Decembrie 2017. Am avut onoarea sa gazduim turisti din toata lumea dar cea ce ne incurajeaza cel mai mult este sa vedem cat de apreciata este de turistii din Romania.

Poiectul este detinul de David & Teofil Parvu, designul cabanei find realizat de Grace Parvu.”

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Processed with VSCO with m5 preset

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

4comments

 • adriana - February 5, 2019 at 4:08 pm - Reply

  Cu siguranta aceasta experienta merita incercata ,peisajul este superb , si de mare effect mai ales iarna .
  Si noi cand am descoperit-o vara trecuta ,imediat ne-am imaginat cum ar fi sa ne strangem cu prietenii un wkd la iarna , dar din pacate nu am reusit sa gasim nimic liber pt acest sezon , speram noi ca la iarna urmatoare sa nu mai ratam .

 • Manole - February 22, 2019 at 2:02 pm - Reply

  Da, e foarte frumoasa, dar doar pana te uiti mai atent la detalii si vezi de fapt cat de prost e realizata sau cat de prost e compartimentata.

 • Manole - February 27, 2019 at 6:15 pm - Reply

  Oh, aici se sterg comentariile… trist!

 • Darius - July 19, 2019 at 5:36 pm - Reply

  Felicitari pentru articol! Am fost de 2 ori cu familia si copii si tare greu ne-a fost sa mai plecam. Atat cabana cat si locatia sunt de vis. Problema este ca e full rezervata si cu greu am prins o rezervare. In rest este locul ideal pentru o vacanta detox. Abia asteptam sa revenim!

 • Leave a Reply