search

Cititor, Voyeur!

posted on
October 17th, 2014
written by
Sanziana
category
CONCURS, LEISURE
comments
0 comments

Ne aflam in data de 17 octombrie, ceea ce inseamna ( fac eu calculul, stati linistiti) ca mai aveti exact 14 zile la dispozitie pentru a va inscrie in competitia Cititor, Voyeur, lansata de Carturesti! 

NOTA: Concursul s-a prelungit pana pe data de 16 noiembrie, ceea ce inseamna ca inca mai aveti timp sa va inscrieti ideile in competitie!

Dupa data de 31 octombrie, intram noi in actiune, mai exact juriul format din Bookaholic, Designist si eu  (Visuell)! De-abia astept sa alegem ideea cea mai cea…

Pana atunci, iata cateva detalii despre ce cautam, ce ne dorim, ce premiem:

Propune-ne un proiect de design care să ne ajute să citim oamenii printre rânduri şi să recunoaştem cititorii care umblă nestingheriţi printre noi, un semn distinctiv pentru toţi cei cu spirit nobil şi drag de răsfoit. Poate fi de la o idee de packaging, la un accesoriu în sine- pentru cărţi sau cititori, la un nou mod de a aborda cititul sau de a-i face cititorului traiul mai uşor.

Cea mai bună idee o premiem din scoarţă-n scoarţă: ne angajăm să transformăm schiţa în realitate, iar produsul final va naşte fantezii în reţeaua de librării Cărtureşti.

Detalii tehnice

Pe lângă schiţa clară de produs, alături de un scurt text despre ce ştie el să facă, mai avem nişte fixuri de care-i musai să ţineţi cont:

– Vrem soluţii pentru producţia produsului final. Căutaţi ateliere, împrieteniţi-vă cu portari, mergeţi pe la fabrici. Vrem ca produsul să ajungă în mâinile cititorului urmând un drum clar, eficient şi autohton. Aşa cum fotbalul se joacă pe goluri, nici designului nu-i stă bine doar pe hârtie.

– Documentaţi-vă şi experimentaţi. Nu vrem lucruri care au fost deja făcute de altcineva în alt colţ al lumii şi nici adaptări involuntare. Nu vrem lucruri care să funcţioneze doar pe hârtie, la nivel de schiță.

-Năzbâtia trebuie să fie şi vandabilă. Vrem un produs de design românesc care să dea totul pe teren, fără să fie nevoie de împrumut la bancă. Vrem să arate bine, să fie dezirabil, dar şi accesibil, să nască fantezii, dar fantezii palpabile.

– Vrem să ne întrebăm „Cum de nu ne-am gândit la asta?”

Pe scurt, vrem o idee bună dusă până la capăt. “

Toate propunerile trebuie trimise la adresa de e-mail rod@cărtureşti.net în perioada 15 Septembrie – 31 Octombrie 2014.

Proiectul castigator va fi produs, comercializat si promovat in reteaua de librarii Carturesti, iar autorul va primi o cota parte din vanzari (decisa de comun acord), alaturi de promovarea asigurata atat pe canalele de comunicare disponibile, cat si fizic, in librarii.

Regulamentul concursului il gasiti AICI!

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply