search

Conacul Manoir du Lac din Mogosoaia

posted on
August 31st, 2012
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
3 comments

Poate ca unii dintre voi stiu deja de existenta acestui conac la doar o aruncatura de bat de Bucuresti, poate altii vor fi la fel de surprinsi, impresionati de aceste imagini cum am fost eu. 

Conacul Manoir du Lac din Mogosoaia a fost creat de Tibor Kalnoky si Andrei Stoicescu, “cei doi dorindu-si sa faca posibila intalnirea in spatiul de locuit a confortului, bunului gust si a decentei precum si sa integreze cladirea intr-o subtila armonie cu natura, aratand totodata respectul cuvenit mostenirii istorice si culturale a zonei. Rezultatul?

O oaza de liniste totala si ragaz in care se poate respira un aer curat dar in acelasi timp aproape de centrul Bucurestiului, un loc ce combina valorile arhitectonice traditionale ale zonei cu un confort modern si o zona de agrement situata direct pe malul lacului Mogosoaia, cu plaja proprie, ponton de ambarcatiuni si o priveliste remarcabila a parcului aflat in posesiunea Palatului Bibescu.

Imi place ça munca pentru conac a fost facuta de cei mai buni mesteri artizani si mestesugari din variate zone din tara (tamplari din Bucovina, mesteri artizani pentru acoperis din Delta Dunarii, zidari si zugravi de fresce bisericesti precum si dulgheri din Maramures), adesea contribuind ei insisi la finisarea detaliilor de executie.

Proprietatea are 650 de metro patrati si este dotata cu terasa, o mica pisicina, garaj, ponton, etc. Parca tot imi vine sa ma ciupesc pentru a ma convinge ca aceasta proprietate exista atat de aproape de mine.

Foarte multe detalii despre proprietate veti afla de AICI!
Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

3comments

  • elena - August 31, 2012 at 11:52 am - Reply

    M-as muta in clipa asta acolo,sunt convinsa ca asa arata raiul.trec aproape zilnic pe langa ea si de fiecare data incetinesc si nu ma satur privind-o.chiar daca nu o sa am ocazia sa intru in aceasta casa sunt tare multumita ca exista si ca e la sosea si o pot privi cand poftesc.

  • Andrei - February 20, 2014 at 10:52 am - Reply

    Splendid! Deci se poate ! Dupa ce vezi casa asta si te duci la plimbare prin Pipera, devii deprimat si realizezi ca bunul gust nu vine odata cu banii, ci e din nastere !

  • Leave a Reply