search

Corona Design Urban Island Challenge

posted on
April 14th, 2016
written by
Sanziana
category
CONCURS, LEISURE
comments
0 comments

Stiu ca va plac provocarile tot atat de mult cat imi plac si mie, asa ca fiti foarte atenti, luati-va si notite daca este cazul, caci am o veste care sunt sigura ca va va suscita interesul si creativitatea! 

Sunteti pregatiti sa aflati despre ce este vorba? Sa speram ca mi-ati raspuns afirmativ… Asadar, vestea mea poarta numele de “Corona Design Urban Island Challenge” si se adreseaza arhitectilor, designer-ilor de interior (cu patalama sau in devenire) sau, pur si simplu, oamenilor creativi.

Daca va regasiti in lista de mai sus, atunci sigur va tenteaza ideea de a trimite pana pe data de 8 mai o propunere de amenajare care sa transforme Modelier (curte si interior) in locul perfect pentru a savura o Corona: o insula de relaxare in mijlocul orasului. Daca nu stiti ce este Modelier, elucidez acum misterul, fiti fara grija: un bistro nonconformist, deschis din 2013 pe strada Duzilor nr. 12 din Bucuresti, recunoscut pentru atmosfera relaxanta si bunul gust.

Nu v-am spus care este premiul? O excursie pentru 2 persoane in Italia, la Corona Sunset Party, plus un tur al celor mai cool expozitii si galerii din Italia.

Dar sa vedem care sunt conditiile de participare:

1. Descarci releveurile locatiei Modelier (interior – parter si etaj – si terasa), precum si fotografiile reprezentative (pentru a vedea cum arata amenajarea de acum)

2. Realizezi un proiect de amenajare (atat pentru interior, cat si pentru terasa)

3. Il trimiti, pana la data de 8 mai, prin e-mail, la adresa concurs@insulaurbana.ro (maximum 10MB), sau prin posta (pe suport electronic CD, DVD, memory stick), ori curier, la adresa: Str. Caimatei, Nr. 10, sector 2, Bucuresti.

Ce trebuie sa contina proiectul tau de amenajare, pentru a intra in concurs?

1. Planurile amenajarii (plan parter, plan etaj si plan terasa)

2. Perspective 3D, care sa redea conceptul amenajarii interioare, precum si al terasei realizate prin desen/schite de mana sau randare pe computer

3. Scurta descriere a conceptului de amenajare

4. Detalii tehnice (materiale, tehnici de executie, caracteristici tehnice etc.)

5. Argumente ca amenajarea poate fi realizabila cu tehnologia existenta in prezent (daca este cazul) si intr-un orizont de timp de doua luni de zile de la inceperea lucrarilor

6. Numele autorului/autorilor si datele de contact (adresa de e-mail si nr. de telefon)

Timpul maxim de implementare a proiectului este de 3 saptamani pentru terasa si 2 luni pentru interior, de la inceperea lucrarilor.

Eu zic ca nu am uitat niciun detaliu, dar, pentru orice eventualitate, sa stiti ca gasiti AICI tot ce va intereseaza despre aceasta competitie. Succes si inspiratie va doresc!

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply