search

Darius & Boy

posted on
March 18th, 2015
written by
Sanziana
category
PORTRAIT
comments
0 comments

In urma cu cateva saptamani v-am plimbat prin casa lui Darius, astazi am deosebita placere de a va face cunostinta cu fermecatorul sau jack russel terrier, Boy.

Cine?

Boy, Jack Russell Terrier, un “bebe”de 8 luni

Ce (ii place cel mai mult sa faca)?

Sa fie mereu bagat in seama … De toata lumea! Sa doarmă cat mai mult pe unde apuca, sa roadă bete, sa alerge porumbei, sa se joace cu cainii mai mari decat el. Oricum, este un catel foarte cuminte, cu multa energie!

Cand si cum (a intrat in viata ta)?
A fost un cadou din partea fratelui meu si a prietenei lui. Mi-am dorit un caine doar al meu, deoarece in familie mai avem 2 bichoni maltezi si stiam sigur ca vreau Jack Russell. Intr-o seara, anul trecut in noiembrie, a intrat pur si simplu pe usa cu o fundita bleumarine la gat si de atunci am ramas impreuna…

Unde (este locul lui favorit)?
Depinde de momentul zilei. Il iau cu mine peste tot. Ziua mergem impreuna la atelier, sta in birou pe o canapea alba pe care o face gri mereu. Acasa e mai moody, pe parchet ” playing dead” sau in pat.

De ce (este special pentru tine)?
Pentru ca nu stiam ca un catel poate fi atat de uman, pentru ca il iubesc, pentru ca este special si il simt ca pe cel mai bun prieten.
Inainte il consideram copilul meu, acum a trecut la statul de best friend!

_P4A6855
_P4A6930
_P4A6935
1620050_888366554519157_1856314924_n
_P4A7026

Fotografii de Catalin Georgescu

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply