search

Design the illy can competition

posted on
November 10th, 2016
written by
Sanziana
category
CONCURS, LEISURE
comments
0 comments

Cafea si design… Va imaginati ca mi-a fi fost imposibil sa raman indiferenta la auzul acestor doua cuvinte. Asadar, am placerea de a va invita sa participati la concursul “Design the illy can”! 

Suna foarte interesant, veti vedea…
Illycaffè anunta organizarea celei de-a doua editii a concursului „Design the illy can”, concurs prin care un tanar artist are posibilitatea sa realizeze designul pentru 20.000 de cutii de cafea illy care vor fi distribuite in Romania anul viitor.

In plus, castigatorul premiului I va putea participa la cursul Disruptive Market Innovation through Design, organizat de Royal College of Arts UK in vara anului 2017, iar premiile II si III constau în produse illycaffè. Lucrarile premiate vor fi expuse, de asemenea, intr-o expozitie organizata la finalul proiectului si dedicata celor mai bune compozitii inscrise in concurs.

Juriul concursului din acest an este format din Carlo Bach, art & creative director illycaffè, Mihnea Ghilduș, designer de produs si fondator Dizainăr, Eugen Erhan, asist. univ. drd. al Universității Nayionale de Arte din București, Magda Sficlea, prof. univ. dr. la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi, si Ciprian Mihnea, lector univ. dr. al Universității de Arta si Design din Cluj-Napoca.

„Design the illy can”, editia a II-a, este organizata in Romania in perioada 21 octombrie – 11 decembrie 2016. Participantii isi pot inscrie ideile in concurs prin trimiterea unui e-mail la adresa designtheillycan@probrands.ro în acest interval de timp, iar castigatorul va fi anuntat la finalul lunii ianuarie 2017.

Mai multe detalii despre competiție și regulamentul acesteia sunt disponibile pe probrands.ro.

V-am urat succes? Succes!!!!

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply