search

Design your home

Avem vesti bune! Cine?

Noi, Sanziana si Sorana, interior designer si arhitect!

Ai nevoie sa reamenajezi o camera sau un intreg apartament? Te putem ajuta cu solutii personalizate de arhitectura si interior design.

Cum functioneaza?
Ne trimiti pe mail dimensiunile spatiului (RLV sau masuratori propri, ce ai), cateva fotografii, un brief de prezentare al dorintelor tale si o idee de buget estimativ. Poti include și fotografii de inspirație cu direcția în care vrei să meargă amenajarea, dar nu este obligatoriu… ne descurcăm și fără!

Ce iti oferim?
Iti propunem un proiect de reamanajare care va include planuri 2D, o simulare 3D a spatiului regandit de noi, propuneri de mobilier (ready made si custom made), accesorii, tesaturi, corpuri de iluminat. Propunerile noastre se vor incadra in bugetul estimat iar elementele propuse vor putea fi achizitionate online din portofoliul furnizorilor recomandati.

Timpul de executie si costul se vor calcula personalizat in functie de complexitatea fiecarui spatiu in parte.

Da-ne de veste la adresa de mail: contact@visuell.ro, iar noi vom reveni in cel mai scurt timp cu un plan!

Despre noi
Sorana Buzinschi-Filip
Arhitect

A studiat arhitectura la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu din București. A lucrat ca arhitect in birouri din Munchen si Bucuresti. Cu o experienta de mai mult de 10 ani in arhitectura si interior design rezidential, Sorana e interesata de claritatea si coerenta spatiala, de geometria volumelor, de materialele naturale si atentia pentru detaliu.

Sinziana Pop

Studiile de jurnalistica la Bucuresti, masterul in jurnalism in Austria, cursul din Paris de Visual merchendise & Communication, experienta in presa si industria filmului, toate m-au ajutat sa conturez un bogat si solid vocabular vizual. Astazi ma ocup de interior design, decoruri de evenimente, scenografie si styling.
Intreaga mea experienta vizuala se traduce in proiectul drag sufletului meu, “ochiul meu” – blogul Visuell.ro. Un loc pentru oamenii in cautare de frumos. Multe din proiectele la care lucrez se regasesc pe Visuell.

Leave a Reply