search

Diesel Social in Bucharest

posted on
June 17th, 2016
written by
Sanziana
category
PLACES
comments
0 comments

Ce am mai facut in aceasta saptamana? Multe si marunte ca de obicei, dar am descoperit si un nou loc, pe numele sau “Diesel Social”!

As incepe prin a va povesti de ce spatiul poarta acest nume si mai ales care este explicatia pentru prezenta cuvantului “Diesel” in denumire. Totul are legatura cu Scavolini, brand italienesc care produce bucatarii de mai bine de 50 de ani (si care si-a deschis de curand un showroom si in Bucuresti).

Bucataria pe care o vedeti aici este realizata de Scavolini impreuna cu Diesel. Cele doua brand-uri si-au unit fortele pentru a crea un concept sofisticat de bucatarie, un spatiu care se extinde in mod inteligent si convenabil, surprinzandu-te nu doar prin design, dar si prin calitatea materialelor: metal, sticla, lemn, toate prelucrate intr-o maniera specifica brand-ului Diesel.

Acum cred ca ma pot intoarce la povestea mea! Diesel Social este o extensie a showroom-ului Scavolini Store Bucharest si se afla intr-o cladire superba din Bucuresti, construita in secolul al 18-lea. Scopul sau este sa gazduiasca evenimente, iar designul spatiului a fost realizat de echipa Moka Studio Design.

Asadar, data viitoare cand cautati un loc cool pentru un party, brunch, workshop sau mai stiu eu ce, sa aveti si Diesel Social in minte! Atat am avut de spus…

Strada Radu Calomfirescu nr.13
1
2
3
4
5
6
7

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply