search

Digital printing for your home

posted on
June 13th, 2019
written by
Sanziana
comments
1 comments

Pasiunea pentru tehnologie m-a cam ocolit, trebuie sa fiu sincera cu voi, in plus am si o oarecare temere atunci cand sunt pusa fata in fata cu vreo noutate din domeniu si arareori reusesc sa trec peste ea. 

Chiar daca acest articol nu este despre temerile mele, mai vechi sau mai noi, randurile pe care urmeaza sa le astern au legatura cu tehnologia si mi s-a parut destul de important sa punctez ca nu fac parte din categoria celor care imbratiseaza cu zambetul pe buze orice aplicatie, functie sau device nou. Ba din contra… Cu toate astea, cand am auzit de imprimarea digitala, am fost suficient de curioasa incat sa imi doresc a intelege ce pot face cu ea.

Magia s-a produs la auzul cuvantului “personalizare”! Atunci am stiut ca este una dintre acele dati cand, in ceea ce ma priveste, curiozitatea a invins temerea. Am citit o data, apoi am luat-o iar de la inceput, nu de alta, dar sa fiu sigura ca am inteles, astfel incat sa va pot povesti si voua un pic despre ce puteti face in materie de design interior cu aceasta imprimare digitala oferita de Canon.

Si pentru ca ar fi pacat sa nu invoc un studiu, daca tot a fost facut, se pare ca unul din trei consumatori isi doreste produse personalizate… Adica exact ce poti obtine cu ajutorul imprimarii digitale. Mai concret? In domeniul decoratiunilor interioare, exista trei categorii de materiale imprimate: pentru pereti (tapet, textile, lemn, sticla, perdele), pentru pardoseli (gresie, linoleu, carpete) si pentru decoratiuni interioare (panza, lemn, hartie fotografica, autocolante, etc).

Cand ar fi o idee buna sa apelati la imprimarea digitala? Oricand va doriti sa creati o ambianta anume, un spatiu personal sau sa transmiteti un mesaj aparte, iar ceea ce gasiti in magazinele online/offline nu va multumeste. Puteti imprima orice imagine direct pe peretele alb si gol din sufragerie sau pe gresia anosta din baie, ceea ce pe mine, personal, ma bucura nespus.. De ce? Pentru ca mi s-a intamplat de nenumarate ori sa am ceva minte si sa nu reusesc sa gasesc fix acel ceva, iar acum, simt ca propria-mi creativitate nu mai este ingradita. Ceea ce va doresc si voua, bineinteles! Ca sa fiu si mai concreta… Ganditi-va la orice, dar chiar la orice… imagine, schita, fotografie, pictura, harta, o poveste, o textura (de marmura, lemn, de in, etc) si acum faceti acest exercitiu de imaginatie si vizualizati respectiva imagine pe perete sau pe podea. Unic, nu?

Pot sa va mai spun ca echipamentele Canon Colorado sunt cele mai potrivite atunci cand vorbim de imprimarea tapetului sau a oricarui material canvas, iar mai multe informatii puteti afla de AICI!


Daca va doriti, insa, sa imprimati pe lemn, sticla, gresie sau ceramica, solutia v-o ofera echipamentele Canon Arizona, despre care, evident, puteti citi detalii, AICI!

Iar pentru realizarea decoratiunilor interioare cu dimensiuni mari, exista echipamentele Canon Image Prograf Pro, care folosesc  12 cerneluri color pe bază de pigmenți, cu rezoluția de imprimare de 2400 dpi (detalii AICI).

Sa nu uit… Puteti imprima si pe dulapuri, scaune, mese, abajururi, chiar si pe vaze.

Pentru ca imi imaginez ca acest articol nu reuseste sa raspunda chiar tuturor intrebarilor voastre, va invit sa aflati tot ce va intereseaza din brosura Canon Decor Revolution.

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

  • Raluca - August 30, 2019 at 3:31 pm - Reply

    Nu inteleg daca Canon ofera acest serviciu de imprimare ocazionala pentru diferite proiecte sau ne invita sa ne cumparam respectivele echipamente.

  • Leave a Reply