search

Domestica by Imaculatura

posted on
October 17th, 2013
written by
Sanziana
category
FASHION, PICTORIALE
comments
0 comments

Saptamana trecuta, la Smoking Hot, va promiteam ca revin cu editorialul complet din care facea parte fotografia “Imaculate Smoke”. Am revenit! 

 

Pictorialul este intitulat sugestiv “Domestica”, iar personajul principal are un nume cu totul si cu totul deosebit… Printesa Pulii.

Pentru Printesa Pulii totul se petrece inauntru.

Seria “DOMESTICA” ii urmareste traseul:
bucatatarie – sufragerie – baie – dormitor
bucatatarie – sufragerie – baie – dormitor
bucatatarie – sufragerie – baie – dormitor

Angrenata intr-o mecanica menajera, Printesa Pulii* se afla inauntru.
*Printesa Pulii este mireasa falsa, printesa derizorie, care si-a pierdut titlurile posedate sau imaginate, care s-a mutat din palat intr-o realitate pepit cu “floricele” roz. Este personajul central al seriei I MACULATE (un proiect Imaculatura).

Fotograf – Vlad Bîrdu,

Printesa – Simona Giura.


Imaculatura – autor Anca Adina Cojocaru, este un concept care isi propune sa foloseasca resurse si principii din diverse domenii creative (design grafic & vestimentar, arta) intr-un sens unitar. Demers lansat cu seria I MACULATE, punctul de plecare al unui idei mai ample, aflata inca in desfasurare.

I MACULATE – Natura vie cu personaje fictive
Personaje smulse aleatoriu din poveste aterizează în altă parte: Printesa P., Mica Sirena si niste vrajitoare. Aici si acum, astept sa vad cum se rezolva tensiunea intre caracterul lor plasmuit si lumea noastra “adevarata”. Astept sa vad daca li se rupe firul narativ.

0
1
3
4
5
6
7

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

Leave a Reply