search

Farewell Summer Well

posted on
August 10th, 2015
written by
Sanziana
category
JURNAL P.S., LEISURE
comments
1 comments

Nu sunt cea mai mare devoratoare de festivaluri, petreceri sau concerte, dar pentru Summer Well am o slabiciune si nu cred sa fi ratat vreo editie. Evident, nici pe cea de anul acesta!

Marturisesc ca este pentru prima oara, insa, cand m-am intrebat de ce ma incanta atat de tare ideea de a fi acolo. Sunt sigura ca va asteptati sa fi avut o revelatie si sa va explic exact de ce, dar singura concluzie la care am ajuns este ca nu pot pune degetul pe un singur lucru. Merg pentru muzica, merg pentru oameni, pentru atmosfera si pentru un sentiment general de bine care ma invaluie de fiecare data.

Sambata asta m-am mobilizat destul de tarziu, caci am ajuns in timpul concertului Maccabees. Nu a fost frumos din partea mea, dar dorinta cea mare era sa vad/aud La Roux, lucru care s-a si intamplat. De dansat, nu am mai dansat de mult timp, asa ca am recuperat serios in seara cu pricina, cat sa intru si eu in randul lumii. Dupa doua pahare de prosecco si o topaiala serioasa pe “In for the kill”, m-am relaxat total.

Si, odata intrata in mood-ul de party, nici nu am putut fi usor resetata. Ati fi zis ca am plecat dupa The Foals, ultima trupa din program, nu? Nu, nu am plecat. Am luat tot domeniul Stirbey la picior, am mancat, am povestit, m-am dat in legan si dintr-o discutie in alta am aflat ca la capela, peste pod si dupa lac, este un party. Sa mergem, asadar!
1

In premiera la Summer Well, scena de afterparty a fost gazduita de burn cu muzica lui Calin, Andreea Veder si 10, completata cu vizualurile creative ale Mindscape Studio si Other, care au reinterpretat in stilul propriu fatada capelei Stirbey, un amestec de culori, forme si sunete ce s-au armonizat pana spre dimineata. Lume multa cu chef de dans ( asta cautam), proiectii cool, muzica buna… Toate ingredientele de care aveam nevoie pentru a-mi continua seara de distractie. De stat la after party se statea pana dimineata, dar nu ma supraapreciati, caci nu mai posed rezistenta chiar ca in anii tineretii.

2

La 2 noaptea am parasit ringul de dans si m-am suit in cursa speciala Summer Well ( am dormit tot drumul, tin sa va anunt)!

M-am trezit ragusita ( eu cand cant, cant, nu ma incurc), cu o vaga durere de cap, dar tare bine dispusa! Cand am realizat ca mi-am pierdut perechea preferata de ochelari, mi-a mai pierit din entuziasm, dar m-am calmat si tratat cu o noua zi de festival.

Farewell Summer Well, see you next year!

Postari recente

Blogroll

Cauta pe site

RSS Abonare la RSS

1comments

  • Alin - August 11, 2015 at 1:04 pm - Reply

    Foarte tare after party-ul organizat de Burn! :-)

  • Leave a Reply